Погледнах данеби да е изтекло маслото от някъде но не масло няма никаде

Помогнете моляви

Ако може и да ми кажете колко зимат за обезвъздошаване!
i love bikes написа:А имаш ли достатъчно накладки? Това е една от причините поради, която омеква лоста на Джули.
veskoz написа:Прегрявал ли си я преди катеренето? На колко време е спирачката? Сменяна ли е спирачната течност?
Ъъ.. кое масло?
п.п. Пиши грамотно!!!
Harka написа:Магура са с минерално масло.
azsa-bachinito написа:Язакларъ им за германското инжиниране, реновиране и 5-те г. гаранция (при това no leak-гаранция).
Harka написа:Абе veskoz, минералното масло за спирачки не е масло за вилки.
PtD написа:Че то минералното масло на Магура не се ли прави само от Магура? Би трябвало да си знаят необходимия вискозитет...
Harka написа:@veskoz:
Минералното масло. Магура са с минерално масло.
@sandeto:
Какво имаш предвид под "е супер мека"? Лостчето потъва до кормилото ли? Ако да - след няколко стискания втвърди ли се отново или си остана така?
veskoz написа:Harka написа:Магура са с минерално масло.
Не знаех. Мерси!![]()
@автора - на смененото ли ти омекна? Вискозитета спазихте ли при смяната?azsa-bachinito написа:Язакларъ им за германското инжиниране, реновиране и 5-те г. гаранция (при това no leak-гаранция).
Баце... сигурен съм че му е проблемна сервизираната
sandeto написа:сложих предната отзад
Ако се е прецакало уплътнение, то не е от ниски температури.azsa-bachinito написа:А възможно ли от много ниските температури, каквито бяха в миналата неделя вечерта, някое уплътнение да се е попрецакало?
veskoz написа:sandeto написа:сложих предната отзад
sandeto написа:veskoz написа:sandeto написа:сложих предната отзад
Просто преместих предната отзад зада имам задна ане предна!
sandeto написа:veskoz написа:sandeto написа:сложих предната отзад
Просто преместих предната отзад зада имам задна ане предна!
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 20 госта