Antares написа: Форума не е явно отражение на това, какви са хората, не може и да бъде. Виртуалната комуникация винаги ще е осакатена като съдържание
PRobably написа:Лека.
Antares написа: Форума не е явно отражение на това, какви са хората, не може и да бъде. Виртуалната комуникация винаги ще е осакатена като съдържание
daf4ov написа:Повече от бутилка и половина .... и е ето ме тук...ПИЯННННННННН
did написа:daf4ov написа:Повече от бутилка и половина .... и е ето ме тук...ПИЯННННННННН
Бутилка и половина какво? Бира?
DTD написа:ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
5roff написа:DTD написа:ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
това ме връща в студентските ми години... лягаш да спиш и отнякъде из общежитието се чува именно "аааааааааааааааааа"
did написа:daf4ov написа:Повече от бутилка и половина .... и е ето ме тук...ПИЯННННННННН
Бутилка и половина какво? Бира?
DTD написа:АААААААААААААААААААА ПИЯН КАТО МОТИКААААААА![]()
![]()
![]()
![]()
azze написа:Момчета,може ли едно въпросче - от кога стана готино човек да се хвали как се е натряскал?
Виждал съм мъртво пияни хора и не са ми идоли,а са жалки.Може просто да не разбирам от пиянство.
azze написа:Момчета,може ли едно въпросче - от кога стана готино човек да се хвали как се е натряскал?
Виждал съм мъртво пияни хора и не са ми идоли,а са жалки.Може просто да не разбирам от пиянство.
daf4ov написа:azze написа:Момчета,може ли едно въпросче - от кога стана готино човек да се хвали как се е натряскал?
Много интересен въпрос...
Просто това е един от начините за изкарване добре...събрали сме се хора пили сме,веселили сме се...
Относно писането във форума,просто явно не е минало достатъчно време за да изтренея и не знайно защо съм седнал на компа и съм видял темата и съм писал.
Сега да те питам ти как се почуства като зададе въпроса,порасна ли ти достойнството?
daf4ov написа:Сега да те питам ти как се почуства като зададе въпроса,порасна ли ти достойнството?
did написа:Май е време Анелия да ви дърпа ушите
Анелия написа:did написа:Май е време Анелия да ви дърпа ушите
Няма къде да се видим, че да им ги издърпам. Аз пък съм тръгнала да водя един здравословен и непорочен живот и даже на кръчма не можем да се засечем. Но ще трябва това да се поправи: или те да се качват на платото да спортуваме, или аз да тръгна да
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 22 госта