Fanatico написа: Къв е кефа да спамите в някви безмислени теми бе ?
И аз т'ва те питам...?
Fanatico написа: Къв е кефа да спамите в някви безмислени теми бе ?
daf4ov написа:Fanatico написа: Къв е кефа да спамите в някви безмислени теми бе ?
И аз т'ва те питам...?
Antares написа:Абе не знам кои и защо ти е пляснал минуса там, ама от постове като "що ми биете минуси уеее" ме засърбяват пръстите и аз да се включа...
п.с. Първата поръчка мисля да я направя на 31.01.2010
BurNiNg_IcE написа:http://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?f=3&t=31345&start=630 Някой, който ми е набил минус-а, ако може да ми обясни, защо по дяволите имам минус ТАМ?!?!
![]()
![]()
![]()
![]()
Fanatico написа:daf4ov написа:Fanatico написа: Къв е кефа да спамите в някви безмислени теми бе ?
И аз т'ва те питам...?Ема аз поне не спамя в няк'ви от преди половин година,
, опитвам се пък и да давам полезни мнения в някои дори.
Alpina написа:Почти позна
Ауди имат традиционно предно предаване... а то пък не понася много добре мощност над 220 коня... за това вместо да се вкарват в разходи за задно при по-големите и предно при по-малките кубатури са го решили най-просто - 4x4
За това автомобили със задно са най-често такива, при които се продават основно по-мощни модификации (естествено не е единствена и водеща причина).
Абе постоянното 4х4 е мноооооого забавно
P.S. Колуелото нещо не става...
Alpina написа:Е 6 литровите двигатели на BMW, Mercedes... нямат проблеми с задното (да не споменавам разните big-block двигатели), пък тези на Audi да иам
Просто каретата се разбиват много лесно... Отделно ако си опитвал да ускориш бързо с кола, която има 300 коня на предно (има и турбо) - ами тя върти гуми и на 4-та...
daf4ov написа:Пак стана 2 часа и още не съм заспал...
Ибати
did написа:daf4ov написа:Пак стана 2 часа и още не съм заспал...
Ибати
Не е правилно така! Вземи си поука от по-опитните. Виж мен - аз спя вече 3 часа.
Алпински и аз преди бях така.То май си е до разглезване на организма. В момента рядко си лягам преди 12 часа, а всяка сутрин ставам в 6.45. С течение на времето организма ми се приспособи и в момента това количество сън ми е достатъчно. Не, че не ми се спи сутрин и не искам да се гмурна под завивките, но не се чувствам като пребит през деня, както беше в началото.Alpina написа:как го правите, аз последно време ако не спя по 10 часа на ден - съм като пребит... хайде минимум 8..
Antares написа:Само аз ли не намирам нищо смешно в горните клипове?
Ozzie написа:...ама аз даже не съм ги гледал
На мен, обаче ми бяха много смешни. Още ме държиOzzie написа:Antares написа:Само аз ли не намирам нищо смешно в горните клипове?
честно казано, двама сме
ама аз даже не съм ги гледал
dEcLiNe написа:Абе, само на мен ли ми се струва, че има съвсем леки промени в интерфейса на форума?![]()
dEcLiNe написа:Абе, само на мен ли ми се струва, че има съвсем леки промени в интерфейса на форума?![]()
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
25thframe написа:Дафото алкъхол, публични домове, инсомния ... абе нещо с момичето ли?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта