BurNiNg_IcE написа:Има ли проблем, ако карам с веригата с която съм карал отзад на 8мица, а сега на 9-вятка?
As you go to more sprockets on the cassette, you need a narrower chain.
biker_bg написа:Аз карам моя бехемот 04 модел със Marzocchi junior t 03 180ходсами си направте изводите ставали за каране
![]()
Fanatico написа:Aбе следя я тази тема и си мисля, това :biker_bg написа:Аз карам моя бехемот 04 модел със Marzocchi junior t 03 180ходсами си направте изводите ставали за каране
![]()
не е ли DRAG THE BOMB, защото като цяло не доумявам в дадената тема кой за какво пита и кой какво отговаря !? ...![]()
![]()
Бях срещнал мнение, ако не се лъжа на bikerider, че половината от работата на BB7 идва от лостчето. А лично аз на тема Тектро съм безкрайно предубеден и негативно настроен.aggressive_rider написа:Дали ББ7 ще работи по-добре и с по-малко усилие с лостче tektro?или да купя едно sd7... но в момента тези пари са ми малко множко
но ако има голяма разлика ще се наложи да го взема...?
aggressive_rider написа:Дали ББ7 ще работи по-добре и с по-малко усилие с лостче tektro?или да купя едно sd7...
veskoz написа:Няма ги никъде. Знам от опит.
aggressive_rider написа:@veskoz сегашните лостчета са ми tektro... а и без това не мога да дам повече от 20 лева, разбрах че с sd7 ще работи много добре, но за да съм сигурен и да видя дали няма някое по-хубаво за същата цена, реших да ви попитам.
BurNiNg_IcE написа:Емии днес карах така, не ми прави проблеми, само от време на време си самопревключваше, затова се чудя дали да дам още 30лв за верига...
niki1 написа:Как Фейс бук разбира кои са най-интересните въпроси?
Мога ли да сложа вилка от мотор на колело?
Защо скотт се пише с две тъта?
(И ЗА БЕЛЛ)
Кой идиот направи Дх ръкавиците бели?
azze написа:... кой идиот КУПУВА бели DH ръкавици?...
niki1 написа:...белите ми чорапи ...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 22 госта