Мислех,че само с дълбоки чашки може да се кара.

BurNiNg_IcE написа:Има ли проблем, ако карам с веригата с която съм карал отзад на 8мица, а сега на 9-вятка?
As you go to more sprockets on the cassette, you need a narrower chain.

или да купя едно sd7... но в момента тези пари са ми малко множко
  или да купя едно sd7... но в момента тези пари са ми малко множко   но ако има голяма разлика ще се наложи да го взема...?
  но ако има голяма разлика ще се наложи да го взема...?  

biker_bg написа:Аз карам моя бехемот 04 модел със Marzocchi junior t 03 180ходсами си направте изводите ставали за каране

Fanatico написа:Aбе следя я тази тема и си мисля, това :biker_bg написа:Аз карам моя бехемот 04 модел със Marzocchi junior t 03 180ходсами си направте изводите ставали за каране

не е ли DRAG THE BOMB, защото като цяло не доумявам в дадената тема кой за какво пита и кой какво отговаря !? ...

Бях срещнал мнение, ако не се лъжа на bikerider, че половината от работата на BB7 идва от лостчето. А лично аз на тема Тектро съм безкрайно предубеден и негативно настроен.aggressive_rider написа:Дали ББ7 ще работи по-добре и с по-малко усилие с лостче tektro?или да купя едно sd7... но в момента тези пари са ми малко множко
но ако има голяма разлика ще се наложи да го взема...?

aggressive_rider написа:Дали ББ7 ще работи по-добре и с по-малко усилие с лостче tektro?или да купя едно sd7...

Само втора употреба. Един колега ги свали от неговото колело. Мисля, че искаше 30 лв. Още ги има.
 Само втора употреба. Един колега ги свали от неговото колело. Мисля, че искаше 30 лв. Още ги има.
veskoz написа:Няма ги никъде. Знам от опит.

то е ясно, че с по-скъпото ще работи по-добре, ако ми дадете парите ще го взема
 то е ясно, че с по-скъпото ще работи по-добре, ако ми дадете парите ще го взема  

aggressive_rider написа:@veskoz сегашните лостчета са ми tektro... а и без това не мога да дам повече от 20 лева, разбрах че с sd7 ще работи много добре, но за да съм сигурен и да видя дали няма някое по-хубаво за същата цена, реших да ви попитам.

BurNiNg_IcE написа:Емии днес карах така, не ми прави проблеми, само от време на време си самопревключваше, затова се чудя дали да дам още 30лв за верига...

niki1 написа:Как Фейс бук разбира кои са най-интересните въпроси?
Мога ли да сложа вилка от мотор на колело?
Защо скотт се пише с две тъта?
(И ЗА БЕЛЛ)
Кой идиот направи Дх ръкавиците бели?

azze написа:... кой идиот КУПУВА бели DH ръкавици?...

и не казвам ,че съм ИДИОТ , но се замислям
  и не казвам ,че съм ИДИОТ , но се замислям   

)
 )

niki1 написа:...белите ми чорапи ...

Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 16 госта