(сегашното е спеши хардрок)
niki1 написа:А знаете ли друг магазин , където продават НС Кор (или само рамката)
niki1 написа:В Велос пише NS 100% CRO-MO
niki1 написа:NS Surge = Cro-Mo?
biker-kj написа:Fanatico написа:niki1 написа:NS Surge = Cro-Mo?
Не бе, това NS Surge, както писах по горе си е рамката, а CrMo е вид материал за изработка (стомана + някакви примеси, мисля че).
Точно такаи въпреки това ,автора на темата може да не си пести усилие за добре формулиран въпрос!
ПС. Ако питаш ''не е ли прекалено тежка след като е от стомана'' - 2.8Кг. ,сам си прави преценка! На времето като теглех моя Драг Асалт ,с чашки беше 2.720кг.!

Ако ми намериш читава ФР Мекица за 1500 лв сьм навит veskoz написа:Продай всичко и си купи рамка за Freeride.
Freeride е тежка дисциплина.
Често рамките за Freeride са меки.
Най-добрите рамки за Freeride са меки... и обикновено скъпи.
Паданията в Freeride са тежки... и обикновено скъпи.
Твърда рамка за Freeride е като да тичаш във вода.
![]()
Пример:
http://www.b-o-cykler.dk/trek2007/sessi ... uegray.jpg
Побърквате се с тея твърдаци.
veskoz написа:Продай всичко и си купи рамка за Freeride.
Най-добрите рамки за Фр са меки.Кой ти ги каза тези глупости,изобщо за най-добра рамка не може да се говори Because , there is always a bigger dickпример
biker-kj написа:veskoz написа:Продай всичко и си купи рамка за Freeride.
![]()
Пример:
http://www.b-o-cykler.dk/trek2007/sessi ... uegray.jpg
Побърквате се с тея твърдаци.
Ела ми покараш ФР-твърдака и после въри да тичаш у водъта!![]()
Стига глупости ,момчето си е казало бюджета ти му показваш колело за 3-4к!
1.''Често но не винаги!
2.''Най-добрите'' спрямо кой , от ФР до ФР на ясно ли си колко разлика има!
3.Нищо ново под слънцето ,както и нищо общо с темата!
4.Глупости на търкалета!![]()
Айде сега напиши един смислен пост с предложение какво меко колело да си вземе момчето за 1200-1500лв. !
![]()
niki1 прекрасно звучи Сърдж с Домейн ,изпробвано и доказано!
и аз съм пробвал сърдж с домейн - верно, машина си беше (подчертавам БЕШЕ - рамката гръмна), но моля, не ми го сравнявайте с нещо меко, примерно трека - той е още по-голяма машина!!! 
niki1 написа:План А)
Рамка НС Сьрдж (500лв)
Вилка Домейн (500 лв (ЦРЦ))
Дискови шимано (ЦРЦ около 200 лв и двете)(хидравлики)
Кой твърди ,че Трек-а не е машина ,база за сравнение няма!hitar_potar написа:яд ме е, че тая тема не беше измислена преди 2-3 седмици, че да ти покажа байка, предложен от веско, за точно 1600-1700лв. втора ръка в перфектно състояние, с малко по-различна окомплектовка - вместо маниту вилка имаше въздушен тотем, спирачките мисля бяха или код, или сейнт, скоростна система - срам Х-0, напълно сигурен съм, че и останалите части бяха на доста високо ниво. е такова, с такава окомплектовка, закупено на тая цена - шъ ме извиняваш, ама е по-добро от който и да е NS.
ЕДИТ: тоя същия трек можеш да го изнамериш и само като рамка за доволно малко пари ползван в перфектно състояние. има и няколко оферти за цели байкове - ако знаеш кое къде да гледаш, можеш и от снимките да разбереш дали й има нещо на рамката... а и хората на запад не лъжотят като някои нашенски представители.и аз съм пробвал сърдж с домейн - верно, машина си беше (подчертавам БЕШЕ - рамката гръмна), но моля, не ми го сравнявайте с нещо меко, примерно трека - той е още по-голяма машина!!!
колкото до "Because , there is always a bigger dick" - yep, you're right... but the bigger dick is always a full suspension dick!
честно казано, ако не бях се натресъл на американската бръмтия, тая обява сега нямаше да съществува благодарение на мен! hitar_potar написа:съжалявам, адаш (biker-kj - и аз съм васко), ама мен не ми трябват нови почерпки - вече има кой да ме черпи, че има прясна прясна придобивка. а пича да не е малък - пинкбайк, ибей - само трябва да поогледа малко. понеже е късно, ако не ме домързи, може да едитна това мнение с някоя обява.
![]()
колкото до сърджа - има снимки само като е сглобен - 1 и 2. няма снимки като е гръмнала. рамката гръмна отзаде - изтървал QR-а на задната главина и коша цъфнал. самия собственик го смяташе за ебаси машината - ама сега е на мекичко и е на съвсем различно мнение.
ЕДИТ както съм обещал:
първа оферта - фреймсет за около 550лв, а доставката е под 40лири - питал съм. да не говорим, че момчето е склонно да я прати и с вилката и каплите срещу договаряне... под договаряне да се има впредвид, че цената ще се завърти около 1000-1100лв.честно казано, ако не бях се натресъл на американската бръмтия, тая обява сега нямаше да съществува благодарение на мен!
![]()
втора оферта - цял байк за 800 долара. не е изключено да смъкне още малко цената и да разпилее колелото, за да се побере в по-малък кашон заради доставката.
трета оферта - 950 канадски долара, което е горе долу като втора оферта. важат същите условия.
в момента в ибей също разцъкват една рамка - дотук е на добра цена, но си е наддаване все пак. при редовно следене обаче можеш да попаднеш и на по-голяма пофта от гореизброените. а и не е задължително да следиш само 1 марка и модел.
ВТОРИ ЕДИТ:
а ако не си предубеден към кона, можеш да погледнеш и това - цената е приятна, може малко да ти се наложи да походиш пеша, докато го сглобиш, понеже има неща от досегашния ти байк, които със сигурност няма да паснат. за стряскащо скъпото перо ВИЛКА - пинкбайк отново има отлично решение на проблема - 66, домейни, Z1-чки и разни дългоходови маниту-та или по-старички двукоронни вилки могат да се намерят за смешни пари.
ТРЕТИ ЕДИТ: абе с тея оферти все пак таковааа...не заслужих ли поне половин порцийка шопска салатка за почерпка? обещавам ракийката към салатката да си я платя аз!
)did написа:скъпо е!EccentricMOTION написа:Намерих си безплатно курбели Cyclone ...
Хах имаш право адаш и браво за поста помъчил си се доста!hitar_potar написа:съжалявам, адаш (biker-kj - и аз съм васко), ама мен не ми трябват нови почерпки - вече има кой да ме черпи, че има прясна прясна придобивка. а пича да не е малък - пинкбайк, ибей - само трябва да поогледа малко. понеже е късно, ако не ме домързи, може да едитна това мнение с някоя обява.
![]()
колкото до сърджа - има снимки само като е сглобен - 1 и 2. няма снимки като е гръмнала. рамката гръмна отзаде - изтървал QR-а на задната главина и коша цъфнал. самия собственик го смяташе за ебаси машината - ама сега е на мекичко и е на съвсем различно мнение.
ЕДИТ както съм обещал:
първа оферта - фреймсет за около 550лв, а доставката е под 40лири - питал съм. да не говорим, че момчето е склонно да я прати и с вилката и каплите срещу договаряне... под договаряне да се има впредвид, че цената ще се завърти около 1000-1100лв.честно казано, ако не бях се натресъл на американската бръмтия, тая обява сега нямаше да съществува благодарение на мен!
![]()
втора оферта - цял байк за 800 долара. не е изключено да смъкне още малко цената и да разпилее колелото, за да се побере в по-малък кашон заради доставката.
трета оферта - 950 канадски долара, което е горе долу като втора оферта. важат същите условия.
в момента в ибей също разцъкват една рамка - дотук е на добра цена, но си е наддаване все пак. при редовно следене обаче можеш да попаднеш и на по-голяма пофта от гореизброените. а и не е задължително да следиш само 1 марка и модел.
ВТОРИ ЕДИТ:
а ако не си предубеден към кона, можеш да погледнеш и това - цената е приятна, може малко да ти се наложи да походиш пеша, докато го сглобиш, понеже има неща от досегашния ти байк, които със сигурност няма да паснат. за стряскащо скъпото перо ВИЛКА - пинкбайк отново има отлично решение на проблема - 66, домейни, Z1-чки и разни дългоходови маниту-та или по-старички двукоронни вилки могат да се намерят за смешни пари.
ТРЕТИ ЕДИТ: абе с тея оферти все пак таковааа...не заслужих ли поне половин порцийка шопска салатка за почерпка? обещавам ракийката към салатката да си я платя аз!
biker-kj написа:въпреки това никой от тях не се съгласи да го прати!
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта