Замисляли ли сте се...

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Re: Замисляли ли сте се...

Мнениеот Admin » Сря Яну 27, 2010 3:25 pm

@axelmax
Като те дразни темата, форума или хората в него, не си длъжен да пишеш тук.
А пък мен ме дразни уникалната неграмотност на мненията ти (съдържанието им изобщо и не мисля да го коментирам), така че считай този ми пост за последно предупреждение - оправи си правописа още от следващото мнение или ще получиш временно изгонване като начало.
Това, че си отдавнашен член на форума и че сме ти гледали сеира толкова дълго време, не означава, че ще го правим безкрайно.
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Рейтинг: 2000

Мнениеот SpoileR » Сря Яну 27, 2010 4:54 pm

Не бих казал, че съм повлиян от темата или обиден... приех си я като нормална тема, без идея за фукане...

Не мисля, че човек който кара колело за 3000лв, е по-различен от такъв с часовник за 3000, стига наистина да му трябва и да му върши работа и да го ползва функционално, а не показно. :agree:

Ако е с друга цел, вече е ясно... ;) Пример: НДК рейсинг тиим... :peace:

Другия момент е варианта с МАНИЯТА...

Мене примерно ми е мания Аудио Техниката и с удоволствие бих взел Колони със 95 db чувствителност и някой приличен усилвател макар и да няма да отварям дискотека... стига да имах парите разбира се... :peace:

STAFF написа:
SpoileR написа:Range Rover (~7000-9000лв)

:eek3:

Какво? :eek3: Малко ли са?

Не говоря за модел 2010, а за 2001... :dontknow:
Страх ме е от СТРЪМНОТО...
Аватар
SpoileR

Мнениеот outfaced » Сря Яну 27, 2010 5:40 pm

SpoileR написа:с удоволствие бих взел Колони със 95 db

ти си направо скромен ... :D
де темата да се изчерпваше само с чуствителността ... но замълчи сърце, че тая уж съм я затворил ... за сега :8D:
Изображение Изображение
продавам: разни неща
Аватар
outfaced

Мнениеот Antares » Чет Яну 28, 2010 9:03 am

Абе в края на крайщата парите са си твои, независимо дали си ги придобил с копане, с мъкнене, мислене, програмиране, администриране, проституиране, отглеждане на селскостопански култури, отглеждане и разпространение на леки, средни, синтетични наркотици, мокри поръчки, дали ти ги е дал баща ти, майка ти, любовника ти - все са си твои и сам решаваш как и за какво да ги дадеш. А да гледаш в на другия купичката и да казваш "тоя луд ли е, ще даде пари за едикакво си" е меко казано глупаво. Уви - типична българска черта.

Така че контекста в който влезна темата е малко различен от първоначалната й идея. Е, примерно аз сега попаднах на обява за часовник, който определено би ми вършил работа, който определено ми харесва и много сериозно се замислям дали да не бръкна във спестяванията (за монитор, видеокарта, рамка или каквото там) и да си го взема.
Карикатурите ми
He who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот bikerider » Чет Яну 28, 2010 10:28 am

По темата - приоритетите са сложна материя. Понякога се замислям, понякога държа на предварително набелязаната цел. Зависи от конкретния случай.

SpoileR написа:Другия момент е варианта с МАНИЯТА...

А какво мислиш за манията да се купуват скъпи неща, т.е. манията се върти около самото придобиване и цената му?

@Antares:
Темата определено пак се отплесна към еснафщина.
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот PiCoZzZeN » Чет Яну 28, 2010 10:47 pm

Докато събера сумата мисля само за тва как ще ги похарча за въпросния чарколак , и точно в момента на покупката се замислям дали найстина има смисъл ... дали примерно наще са в затруднено финансово положение а аз давам 200-300 лева за моя личен кеф а всъщност аз съм ученик и не допринасям никаква полза от към финансово положение за семейството (не се е случвало за сега и дай боже да не се случва) След покупката е същото , мисля дали беше правилно и след примерно 5 мин забравям и се кефя на чарколака ! :agree: :beer: :lol2:
:headpho: Това е като Kолелото ... не се забравя ! :headpho:
Аватар
PiCoZzZeN

Рейтинг: 1484

Мнениеот biketron » Пет Яну 29, 2010 12:32 am

Като се замисля изпуснал съм няколко хиляди бири :bawling: :bawling:
Аватар
biketron

Рейтинг: 1044

Мнениеот azze » Пет Яну 29, 2010 12:43 am

PiCoZzZeN написа:Докато събера сумата мисля само за тва как ще ги похарча за въпросния чарколак , и точно в момента на покупката се замислям дали найстина има смисъл ... дали примерно наще са в затруднено финансово положение а аз давам 200-300 лева за моя личен кеф а всъщност аз съм ученик и не допринасям никаква полза от към финансово положение за семейството (не се е случвало за сега и дай боже да не се случва) След покупката е същото , мисля дали беше правилно и след примерно 5 мин забравям и се кефя на чарколака ! :agree: :beer: :lol2:

Същата работа е при мен.Обаче угризенията ми продължават малко по-дълго.
"Най-голямото доказателство за съществуването на разумен живот във Вселената е,че досега никой не се е опитал да се свърже с нас."
Аватар
azze

Рейтинг: 1731

Мнениеот k0k0 » Пет Яну 29, 2010 12:35 pm

azze написа:
PiCoZzZeN написа:Докато събера сумата мисля само за тва как ще ги похарча за въпросния чарколак , и точно в момента на покупката се замислям дали найстина има смисъл ... дали примерно наще са в затруднено финансово положение а аз давам 200-300 лева за моя личен кеф а всъщност аз съм ученик и не допринасям никаква полза от към финансово положение за семейството (не се е случвало за сега и дай боже да не се случва) След покупката е същото , мисля дали беше правилно и след примерно 5 мин забравям и се кефя на чарколака ! :agree: :beer: :lol2:

Същата работа е при мен.Обаче угризенията ми продължават малко по-дълго.

Аз не давам пари за чаркуляци ако наще са в такова положение, първо давам на тях, пък после си мисля за кефа.
Аватар
k0k0

Рейтинг: 1419

Мнениеот axelmax » Сря Фев 03, 2010 1:48 am

Antares написа: Така че контекста в който влезна темата е малко различен от първоначалната й идея.

Именно!
Искам да се извиня на автора на темата и хората ,които съм обидил.Не съм погледнал първия пост ,внимателно. :banghead:

@Админ,разплати се както решиш!Всичко има цена и трябва да се плати. :agree:
"У планину се раджаю ора, а у полье тикве"
Аватар
axelmax

Рейтинг: 1614

Предишна

Назад към Общ форум