niki1 написа:Ами какво ще кажете за тази
http://www.chainreactioncycles.com/Mode ... elID=39112 - тя е 2.54 кг
не са чак малко?някакви си 200-300 грама по-тежък
ico 1 написа:"Кажете какъв байк да си взема" - Пък аз ще си взема какъвто си знам.
"Вашето мнение е важно за мен" - Всъщност просто искам да ви чуя мнението, не че е толкова важно наистина.
KiD_WiTh_GuN написа:Ако можеш взимай NS Surge това е най-добрата твърда рамка НО замисли се има ли смисъл да даваш толкова много пари за твърда рамка след като ще караш фрийрайд така или иначе съдбата на рамката ще е да я смениш след 7-8 месеца.Така, че според мен и един клаймър ще ти свърши перфектна работа за тези месеци.
DTD написа:Ако имаш да изръсиш 600лв за рамка... По-добре взимай нещо меко. Изрови пазара на форума, има доста приятни оферти.
hitar_potar написа:ех, защо не го написа тоя коментар малко по-рано бе? сега трябва да чакам малко докато ми позволи системата да ти набия минуса.![]()
я ми обясни ти къде точно си виждал твърд шок?
не зацепваш ли, че повечето меки рамки, продаващи се в нашия пазар, се продават заедно с този "мек шок" и ако няма такъв към тях, продавача изрично ще каже в обявата.
DTD написа:Ако имаш да изръсиш 600лв за рамка... По-добре взимай нещо меко. Изрови пазара на форума, има доста приятни оферти.
BurNiNg_IcE написа:DTD написа:Ако имаш да изръсиш 600лв за рамка... По-добре взимай нещо меко. Изрови пазара на форума, има доста приятни оферти.
Kaзвам ти пак за АМ-а ми давам ти го с шока, който нов е 500лв. Рамката, средното , чашките, ухото, и чисто нова боя и нови лагери (от вчера), ся е бомба!
niki1 написа::offtopic:
Здравейте да ви попитам как се чистят ръкавици? Ръкавиците са Скот ДХ Екстрийм бели изцапани са с кал.
Погледни им етикета,за да видиш дали могат да се перат в пералня (Направо,ако не те мързи ги изпери на ръка.Аз така правя.) ,на каква температура и с какви препарати.niki1 написа:Има някакви задраскани кръгчета,които са задраскани , това предполагам означава да не се перат в пералня?
niki1 написа:Има някакви задраскани кръгчета,които са задраскани ...
niki1 написа:
Да попитам , ако взема байк от канада с DHL ли трябва да говоря за доставка?
...аз още нямам парите...
EccentricMOTION написа:FedEx? В зависимост с кой доставчик ти го изпратят.
Задоволяваме мокрите сънища на едно 14г хлапе...аз още нямам парите...
Аз се чудя дали да е Porsche 911s Turbo или Dodge Viper, нямам парите, но ако го поръчам от Щатите колко ще е доставката? А ако го взема 2ра ръка? Вие попишете все пак...
veskoz написа:A твърдото става нали?!
KiD_WiTh_GuN написа:veskoz написа:A твърдото става нали?!
Кокър, Сърдж и старата кучка за какво са?

KiD_WiTh_GuN написа:veskoz написа:A твърдото става нали?!
Кокър, Сърдж и старата кучка за какво са?

Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 14 госта