daf4ov написа:...Много се караме,...
бааа, значи всичко е нормално.

daf4ov написа:...Много се караме,...
BurNiNg_IcE написа:DownHillara написа:В района на квартал Драгалевци има 4-5 крадци не си оставяйте нищо на седалките в колата или колелата някъде на лифта без да ги гледате.Един от извършителите кара зелен Рам DHX на 14 години е ако някой го види да го сваля и пребие открадна ни 1 телефон скъпа нокиа и редовно краде на лифта
За кво му е на човек с DHX да краде телефони?
Абе гледам те от оня ден, че се беше озъбил на I Stand Alone, и си викам само е станало нещо ... всичко ще се нареди!daf4ov написа:За съжалениеМизерия батеее...Много се караме,ще го преживеем
Не се оставяй на черните мисли, бъди позитивен и всичко ще се оправи. Обичат да се правят на важни понякога и го изразяват в заядливост и дребнавост. Бъди над тези неща, не се поддавай! Излез да покараш с приятели, след това изпий 3 бири с кебапчета и се наспи добре.daf4ov написа:Дано се нареди,защото почва да ми влияе на карането...скоро става 3 седмици откакто не карам.
Нищо,шоу да става
Alpina написа:BurNiNg_IcE написа:DownHillara написа:В района на квартал Драгалевци има 4-5 крадци не си оставяйте нищо на седалките в колата или колелата някъде на лифта без да ги гледате.Един от извършителите кара зелен Рам DHX на 14 години е ако някой го види да го сваля и пребие открадна ни 1 телефон скъпа нокиа и редовно краде на лифта
За кво му е на човек с DHX да краде телефони?
Защо му е на човек с лимузина да краде?!?
Я го задай тоя въпрос на "добре облечените бизнесмени"![]()
И какво като е с DHX? Може да си го е взел с откраднати пари или просто да си го е взел....
Наистина в онази тема не трябва да се пишат неща, които нямат отношение към идеята й...
А може би има DHX, защото му се краде.BurNiNg_IcE написа:И пак немога да разбера, що по дяволите му се краде кат има ДХХ![]()
![]()
![]()
BurNiNg_IcE написа:И пак немога да разбера, що по дяволите му се краде кат има ДХХ![]()
![]()
![]()
Antares написа: Форума не е явно отражение на това, какви са хората, не може и да бъде. Виртуалната комуникация винаги ще е осакатена като съдържание
5roff написа:BurNiNg_IcE написа:И пак немога да разбера, що по дяволите му се краде кат има ДХХ![]()
![]()
![]()
3. Може този човек въобще да не краде, а просто автора на ''Крадливеца с DHX''- DownHillara да му е "набрал" за нещо и да очаква някой от нас да го "ошамари" (понеже същия- DownHillara да "не му стиска")
По-скоро бих нарекъл "Веломания ЕООД" бацил или паразит. Не точно болест.5roff написа:1. Човека е болен от клептомания, както ние от веломания;
skiman написа:TheAnimal написа:Искам да се оплача, че ме боли оная работа за вашите оплаквания
Искам да се оплача, че Животното има ..."оная работа"...пък аз мислех друго...
ico 1 написа:Излез да покараш с приятели, след това изпий 3 бири с кебапчета и се наспи добре.
hitar_potar написа:OMFG!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ако щете вярвайте, но преди 30 сек. забелязах, че тази тема се казва "SPAM на килограм" ...
не знам защо, но досега винаги съм я чел "SRAM на килограм" и все съм се чудил отде накъде пък SRAM...![]()
![]()
![]()
![]()
People = Shit написа:http://i116.photobucket.com/albums/o38/AgopXX/_MG_5824e.jpg?t=1265387969
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
TeDo_BaPHa написа:People = Shit написа:http://i116.photobucket.com/albums/o38/AgopXX/_MG_5824e.jpg?t=1265387969
Моля някой да му набута плюсове![]()
![]()
![]()
Едит: Успях аз да му го набутам![]()
.
hitar_potar написа:OMFG!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ако щете вярвайте, но преди 30 сек. забелязах, че тази тема се казва "SPAM на килограм" ...
не знам защо, но досега винаги съм я чел "SRAM на килограм" и все съм се чудил отде накъде пък SRAM...![]()
![]()
![]()
![]()
Night_Falcon написа:...
Аз също го прочетох така първоначално, мислех си че тука се мери теглото на компоменти на SRAM![]()
Ма после като видях какво се пише, схванах идеята
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
TeDo_BaPHa написа:Моля някой да му набута плюсове
така продавам много нещд първо да започна
Продавам бойлер Tessy в много добро състояние 40 лева при положение че нов е 200
Продавам пералня перла 0.5 цена която и искам 25 лева
Продавам телевизор правец за 10 лева в добро състояние
Продавам също и дърва на изгодна цена 10 лева кубика и една мешка за 10 лева на Whitesnake
За контакти ЛС или телефон 0886412358 - Иван
TeDo_BaPHa написа:...Не е истина просто как всичко е в лед, В гората на черно няма проблем, но на асфалт и плочки е ужас, понеже вали съвсем леко а са минусови температури и се образува един тънък слой лед...
viper_FR написа:чАСТИЦАТА НЕ СЕ ПИшЕ ОТДЕЛНО ОТ ГЛАГОЛИТЕ
НЕ МОГА
НЕ ЯМ
НЕ ПИЯ
ПИшЕ СЕ СЛЯТО С ПРИЛАГАТЕЛНИТЕ
НЕДОКОСНАТ
НЕГРАМОТЕН КАТО ТЕБ
ИМА И ЗА ПРИчАСТИЯ , АМА ТИ ВЗЕМИ НАУчИ ТЕЗИ , чЕ МИ ПИСНА ОТ ИДИОТИ
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта