Shady™ написа:Aз на времето дори не съм се и замислял - Drop Off 3 ми беше решението и никога не съм съжалявал, един приятел също това избра и ХИЧ ама ХИЧ не съжалява и също не би сменил избора си...Pike-a e Аll Mountain главно (90%) вилка какво и да пишат/казват. Имам и лични и преки впечатления.
HepBeH_XaMcTep написа:И това го казвам, като човек карал и 2-те вилки
airborneone написа:Shady™ написа:Aз на времето дори не съм се и замислял - Drop Off 3 ми беше решението и никога не съм съжалявал, един приятел също това избра и ХИЧ ама ХИЧ не съжалява и също не би сменил избора си...Pike-a e Аll Mountain главно (90%) вилка какво и да пишат/казват. Имам и лични и преки впечатления.
90% от хората не разбира дроп-то-флат когато някой им каже ФР.
Следовалено успокой малко с тия съвети...
@Doncho*,
фр за теб ще е нещо като леко спускане с възможност за изкачвания и въртене или дроп-то-флат?
viper_FR написа:...Дроп оффа също не е ФР вилка, затова не знам защо си се насочил към тези вилки...Обаче , ако в твоя ''ФР'' преобладава дроп-то-флат , се насочи към дроп офф...

viper_FR написа:Да бе то е и за Дърт Джъмп , само ДХ за забравили да напишат.То по тоя надпис утре тая вилка и за ХС ще я препоръчаш..????Не че не става , ама просто разликата между FreeRide XC AM и DJ .То излезе , че това е универсална вилка чудо!(конкурент на Зоом , оная двукоронната)
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 18 госта