Antares написа:Сънувах горгоната медуза, същата - дето има змии 'место коса. Щеше да се жени, та отидох и я питах "абе на тебе не ти ли цъфти косата?"
veskoz написа:А сънували ли сте как отивате в кенефа и пикаете?
veskoz написа:А сънували ли сте как отивате в кенефа и пикаете?![]()
Ако не сте - недейте.Странни топло-мокри сънища
X_NRG написа:Аз сънувах, че някой ми е запушил кенефа много сериозно.
cvb написа:егаси кошмара ме събуди...ама след това беше ад и ужаст...а преди яко нерви....стар съм за войн
Antares написа: Форума не е явно отражение на това, какви са хората, не може и да бъде. Виртуалната комуникация винаги ще е осакатена като съдържание
5roff написа:Sienna West и Shyla Stylez...
пп: brazzers
Antares написа: Форума не е явно отражение на това, какви са хората, не може и да бъде. Виртуалната комуникация винаги ще е осакатена като съдържание
EccentricMOTION написа:Провери дали колелото ти е там, където си го оставил.![]()
![]()
Сънувам, че жена ми е бременна...
Това е като Kолелото ... не се забравя ! 
PiCoZzZeN написа:Най-странния сън ! - Седя си в нас , цъкам на компа и виждам и ентернет снимка на баща ми и пише че е сериен убиец ... поглеждам зад мене седи той с нож в ръка![]()
Хуквам да бягам , слизам по стълбите тръгвам да отварям входната врата и гледам входа зазидан !
![]()
![]()
Чупя стъклото на първия етаж и бягам , качвам се в рейс 117 (незнам защо точно този рейс
![]()
) И казвам на шофьора да кара без да спира и какво да видя , баща ми е шофьора на рейса и става от седалката и се запътва към мен с 2 щанги (пак незнам защо подяволите е бил точно със щанги) и тогава се събудих !
EccentricMOTION написа:Провери дали колелото ти е там, където си го оставил.![]()
![]()
Сънувам, че жена ми е бременна...
Antares написа:Сънувах горгоната медуза, същата - дето има змии 'место коса. Щеше да се жени, та отидох и я питах "абе на тебе не ти ли цъфти косата?"

niki_800 написа:вие сте извратени да гледате този УРОД![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 24 госта