SPAM на килограм

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Re: SPAM на килограм

Мнениеот Ozzie » Нед Фев 07, 2010 12:06 pm

Alpina написа:
edinmilion написа:
5roff написа:vinetka

:bawling: 67лв :bawling:

бааа трябвало е да потърсиш за фалшива...по новините на бтв казаха, че имало за трийсетина лева. Според мен за фалшивите ни пътиша е най удачно фалшива винетка.

А според мен това се нарежда сред най-глупавите предложения...
Ще дадеш 15лв за винетка, вместо 67 и ако недай си боже стане инцидент на път, на който е трябвало да караш с такава, ще ти съдерат задника... отделно при положение, че се вдуга такъв шум,
полицаите гледат доста внимателно за тях и като ти поискат квитанцията и стикера за нея ще ти стане мноооо весело :D

за толкова години от както ги има винетките, не помня изрично да са ми искали квитанцията и втората част от стикера с винетката
само веднъж май го подадох въпросния остатък от стикера и отговора (май) беше "Пази си го, не ни трябва".
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот Alpina » Нед Фев 07, 2010 1:41 pm

Е да, ама трябва (просто до сега не се сещаха, че е нужно да го проверяват), а сега покрай шума за фалшиви ще го правят ;)
Всъщност до сега, колкото и пъти да са ме проверявали, само един път са гледали за технически преглед, всъщност само са гледали талона на колата и застраховката ;)
C'est la vie
Аватар
Alpina

Рейтинг: 2000

Мнениеот Ozzie » Нед Фев 07, 2010 2:06 pm

хипотетична (и в същото време напълно възможна) ситуация - загубил съм документите
(малък талон, талон за ГТП, талона от ГО, квитанцията за платен данък, квитанцията и втората част от стикера към винетката - предполагам и повечето шофьори носят тези документи на куп)
Как мога да докажа, че съм купил винетката и кой може да ми издаде втората част от стикера?
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Мнениеот Alpina » Нед Фев 07, 2010 3:05 pm

Като си ги изгубил какво правиш - съобщаваш на съответните места, за да ти издадат нови, до колкото знам от КАТ ще получиш и служебна бележка за това, с нея ще можеш да обясниш, ако ти поискат втората част от стикера и квитанцията към него, а с малко повече заглеждане ще се вижда, че е оригиналната ;)
Де да ги знам процедурите :) Със сигурност е мислено, все пак на стъклото ти е лепната оригинална част от винетката, която с повече вглеждане може да се установи че е такава ;)
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот TeDo_BaPHa » Нед Фев 07, 2010 4:15 pm

did написа:Стягайте се, щот' дъжеря ми вече тренира по трасето!

:rofl: :D :agree:

Ама как майсторски вземате виражите не е истина :evil: .
ХОРА, ИЗПОЛЗВАЙТЕ ТЪРСАЧКАТА, ТЯ Е НАПРАВЕНА ЗА ДА ВИ УЛЕСНИ!!!
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Аватар
TeDo_BaPHa

Мнениеот azze » Нед Фев 07, 2010 6:30 pm

Искам някъде да си изразя несъгласието,но пък реших да не смапя в темата на alexmax (и някой ме изправари освен това) :D Пък и вече съм написал поста,срамота е да го изтрия.

aggressive_rider написа:@viper_FR
1. Мекицата може да е съвсем малко по-тежка.Дори да е малко,теглото е излишно.
2. Не друса толкова, колкото твърдака, и ШОКА Я ПРАВИ ПО-КОМФОРТНА.Не е вярно.
3. За града ти трябват компоненти, за над 1000 лева ли?Зависи.Ако имаш възможност защо не?
4. Карал съм твърдак и евтина мекица и има голяма разлика! (поне за мене) И аз съм карал и твърдакът е много по- удобен.
5. Шока изисква страшна подръжка, за 3 години не бях го пипал, чак накрая го смених.То пък е един шок...
6. Много се клати... то тоя шок за 15 лева влиза много нали... Сам се оправерга.Наистина е излишен.
"Най-голямото доказателство за съществуването на разумен живот във Вселената е,че досега никой не се е опитал да се свърже с нас."
Аватар
azze

Рейтинг: 1731

Мнениеот Fanatico » Нед Фев 07, 2010 6:33 pm

@azze малко ме изпревари, но тъкмо щях да пиша :D :

1.
viper_FR написа:2)Друса и не е комфортна.
...
7)Мекицата се клати и е трудно да развиеш висока скорост с въртене при въпросния клас колела.

2.
aggressive_rider написа:2. Не друса толкова, колкото твърдака, и ШОКА Я ПРАВИ ПО-КОМФОРТНА.
...
6. Много се клати... то тоя шок за 15 лева влиза много нали...

:rofl:
Аватар
Fanatico

Рейтинг: 1942

Мнениеот aggressive_rider » Нед Фев 07, 2010 8:26 pm

Не е много дабра идея да го разпродстранявате. :D и @azze пак ще се повторя, сигурно за 50-ти път: шок за 15 лв влиза толкова, колкото да не ти набие гъза, поне малко омекотява и не влиза чак толкова много че да ти пречи, когато въртиш.ПОНЕ НА МЕН НЕ МИ ПРЕЧЕШЕ И МИ БЕШЕ УДОБНО.
И спирам вече да говоря по тая тема, че сигурно ще ме претъпкат от минуси. :D
Ето как се качва баир на пълна газ с БОМБА! http://vbox7.com/play:170594d8
http://koleloto.com/
aggressive_rider

Рейтинг: 970

Мнениеот niki_800 » Нед Фев 07, 2010 8:50 pm

did написа:Стягайте се, щот' дъжеря ми вече тренира по трасето

Та тя дори се спуска по добре от теб , като гледам клипчето :^:
Demo Freeride Team ...[Стефанов]...
Хайде малко по-бързо пич, пусни ги тия спирачки!!!
Изображение
Аватар
niki_800

Рейтинг: 1163

Мнениеот PtD » Нед Фев 07, 2010 9:18 pm

aggressive_rider написа:шок за 15 лв влиза толкова, колкото да не ти набие гъза, поне малко омекотява и не влиза чак толкова много че да ти пречи

Всъщност единствената "полза" от този "шок" за 15 лева (който си е всъщност една гола пружина) е, че се клатушка и ти пречи на краката да задвижат колелото. А, и тежи. Допълнително тежи и самото "окачване".
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот veskoz » Пон Фев 08, 2010 9:31 am

Дойдох на работа с влак. :^: :lol:
Да живее БДЖ. Само ония пеераси кондукторите да вземат да минават да продават билети и да ги проверяват. :(!: К'во няма да стачкуват хората в системата. :V:
Сервизът за моя велосипед! http://www.velo09.com
Аватар
veskoz

Мнениеот edinmilion » Пон Фев 08, 2010 11:49 am

Ozzie написа:
Alpina написа:
edinmilion написа:
5roff написа:vinetka

:bawling: 67лв :bawling:

бааа трябвало е да потърсиш за фалшива...по новините на бтв казаха, че имало за трийсетина лева. Според мен за фалшивите ни пътиша е най удачно фалшива винетка.

А според мен това се нарежда сред най-глупавите предложения...
Ще дадеш 15лв за винетка, вместо 67 и ако недай си боже стане инцидент на път, на който е трябвало да караш с такава, ще ти съдерат задника... отделно при положение, че се вдуга такъв шум,
полицаите гледат доста внимателно за тях и като ти поискат квитанцията и стикера за нея ще ти стане мноооо весело :D

за толкова години от както ги има винетките, не помня изрично да са ми искали квитанцията и втората част от стикера с винетката
само веднъж май го подадох въпросния остатък от стикера и отговора (май) беше "Пази си го, не ни трябва".

уу екстра, тъкмо идвам от темата да коментирам мнението на Алпина и гледам цитат как си трябва :))

Алпина, като ми поискат квитанцията и стикера за нея, ще им дам квитанцията за смяната на окачването + касова бележка за частите!!!
А като стане въпрос за дупки по пътищата, ми се ще да съм достатъчно мръднал психопат и не само да псувам в колата (на затворени прозорци) като падар след като мина през дупка, ами да направя такава атракция, че всички да разберат (разбирай взрив на патрулки и сградата на КАТ) :evil:
edinmilion

Мнениеот Daniel Panev » Пон Фев 08, 2010 12:27 pm

@edinmilion - Е не моа да ви рАзбера аз вас! За тия пусти колелета толкоз пари давате за окачване и гледате да го строшите после възможно най-бързо и селски, а за колите се дърпате... Е - вземете да решите последно какво искате?
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш" :evil:
Аватар
Daniel Panev

Мнениеот 25thframe » Пон Фев 08, 2010 3:35 pm

Thunder написа:Доста добър хотел има си ЛСД във всяка стая

Ооо има LSD във всяка стая, това звучи като хотела във Вегас, където Дюк и др. Гонзо си прекарваха добре. :eyebrow:
Аватар
25thframe

Рейтинг: 1860

Мнениеот TheAnimal » Пон Фев 08, 2010 3:36 pm

Daniel Panev написа:
picco написа:Даниел Панев на пл. Славейков към 17:30 с голяма дамска чанта

Раница бе, човеко, раница!
Ти на това чанта ли му викаш?
Айде със здраве :beer:

Са що отричаш...момчето ясно е казало че те е видял с дамската ти чанта, а и това от линка ти го потвърждава :evil:
"Всеки знае, че една жена е твърде силна за един мъж."
TheAnimal

Мнениеот Daniel Panev » Пон Фев 08, 2010 3:38 pm

TheAnimal написа:
Daniel Panev написа:
picco написа:Даниел Панев на пл. Славейков към 17:30 с голяма дамска чанта

Раница бе, човеко, раница!
Ти на това чанта ли му викаш?
Айде със здраве :beer:

Са що отричаш...момчето ясно е казало че те е видял с дамската ти чанта, а и това от линка ти го потвърждава :evil:

Някой е подменил снимката!!! Това не е моята чанта!!!

Аз толкова консервативни чанти нямам. Моите всичките са едни, кака да кажа - по-палави и закачливи...
Аватар
Daniel Panev

Мнениеот oxliova » Пон Фев 08, 2010 3:50 pm

Daniel Panev написа:Някой е подменил снимката!!! Това не е моята чанта!!!

Аз толкова консервативни чанти нямам. Моите всичките са едни, кака да кажа - по-палави и закачливи...

Чичо Дани не го очаквах от теб :(
oxliova

Рейтинг: 888

Мнениеот azze » Пон Фев 08, 2010 4:29 pm

25thframe написа:Абе, ти голямо мрънкало ще дойдеш ... горките ти родители. :nono:

:D
Аз се оплаквам във форума,защото тука на никой не му дреме за оплакванията ми,а пред родителските тела мълча. :D
"Най-голямото доказателство за съществуването на разумен живот във Вселената е,че досега никой не се е опитал да се свърже с нас."
Аватар
azze

Мнениеот 25thframe » Пон Фев 08, 2010 4:36 pm

Лисица. :D :agree:
Аватар
25thframe

Рейтинг: 1860

Мнениеот did » Пон Фев 08, 2010 4:42 pm

niki_800 написа:
did написа:Стягайте се, щот' дъжеря ми вече тренира по трасето

Та тя дори се спуска по добре от теб , като гледам клипчето :^:

Аааа, не! Мен ме е снимала само веднъж и аз се правех на маймун. Иначе пробвай с тази скорост да се спускаш с найлон по такава пътека, да следиш завоите и в същото време, вместо пътеката, да си гледаш екранчето на телефона, с който снимаш, та правилните неща да са в кадър... :evil:
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот TheAnimal » Пон Фев 08, 2010 4:43 pm

Daniel Panev написа:Някой е подменил снимката!!! Това не е моята чанта!!!...

Тц, тц, тц...кой е бил този долен мизерабъл :confused:
"Всеки знае, че една жена е твърде силна за един мъж."
TheAnimal

Мнениеот PowerSlide » Пон Фев 08, 2010 4:46 pm

:lolup: Верно бе, как ли е станало :lolup:
Аватар
PowerSlide

Рейтинг: 1995

Мнениеот Daniel Panev » Пон Фев 08, 2010 5:00 pm

Бах - вие пък не давате на човек да се понатока малко веееееее :bawling:
Аватар
Daniel Panev

Мнениеот Fanatico » Пон Фев 08, 2010 8:45 pm

@hitar_potar, ето :D :
ами странно ми е да се разделишс толкова парички за вилка, която мисля, че е предназначена за доста натоварване. В смисъл - като няма да е за много ръчкане, защо не става и някоя от малко по-нисичък клас ... Не, че знам какъв стил кара момчето, но примерно и една еднокоронна вилка, все за по-малко пари предполагам, че ще излезе. Не твърдя, че съм прав, просто така ми е устроен разума, че като няма голям смисъл или ако не е належащо, не виждам причина за толкова влагане.
@Geronimo, и ти си прав, но нека - щом има пари да се дават, така винаги ще излезе нещо хубаво. (колкото и да прозвуча като сарказъм, не съм го мислил с такава цел ! :peace: ).
Иначе за мене : понеже пак съм малко зле с парите - сега се чудя,
първо по-хубава предна капличка или да рискувам (понеже видях отгова на въпроса ми) с 2.5 Невегал или пък по-малка гума ? Помогнете колеги. :blush:
@azze, ами ако сегашната ми гума наистина е в плачевно състояние, колкото и да е здравичка - няма повече от 2-3мм грайфер. :bawling: Но като се замисля, наистина май капличка е по-добре де. :love:
Последна промяна Fanatico на Пон Фев 08, 2010 8:59 pm, променена общо 5 пъти
Аватар
Fanatico

Мнениеот azze » Пон Фев 08, 2010 8:48 pm

Капличка,ако имаш възможност.Гумата е просто един консуматив.
Аватар
azze

Мнениеот Ozzie » Вто Фев 09, 2010 8:42 pm

zero knowledge написа:Заглавие: 3 Състезания по mini-DH
Трасетата/пътеките са "лесни за каране бавно, трудни за каране бързо" - ще са подходящи дори за 10-12 годишни момичета и момчета

хмм.. да вземем се домъкнем с младши ли?
Аватар
Ozzie

Мнениеот Alpina » Вто Фев 09, 2010 9:57 pm

edinmilion написа:Алпина, като ми поискат квитанцията и стикера за нея, ще им дам квитанцията за смяната на окачването + касова бележка за частите!!!
А като стане въпрос за дупки по пътищата, ми се ще да съм достатъчно мръднал психопат и не само да псувам в колата (на затворени прозорци) като падар след като мина през дупка, ами да направя такава атракция, че всички да разберат (разбирай взрив на патрулки и сградата на КАТ) :evil:

Като протестирахме преди година и половина по този и други поводи, къде беше? Да ви №$*№@*№!§*%§)$@%)!№№!*§€№$* ????
К'во сега всички се жалвате като пу*ки недо@§$!%
А???
Къде?!?!?

Са няма да ревете!!!!!!!!!!!!!

Като не ви пукаше за дупките преди година и половина - няма да се оплаквате сега!!!!!!!!

А и какви са ви тия окачвания, дето само ги разбивате....
Вземете дайте пари, каквито се полагат за свястно такова... как пък на мойта кола не се разби по тия дупки???
При това не знам на колко години е било!!!

Деа... само знаете да мрънкате.....

Що след 3 сезона, ще изправям джанти, а някои го правят след всеки?!?!?!? Ауе ако си караме и подържаме колите както трябва, а не когато се чупят да видим дали ще стане така...
Що съм минавал през дедена канавка (една на 4-ти километър в кръговото), без да имам щети, а някакъв чичка му се разпаднал мерцедеса при минаване през нея и баси оплакванията бяха по телевизията... Как стават тия неща? Той е единствения?

Тарикатете се всички всякак, и накрая "о, ама защо така" :(!: :(!: :(!: :(!: :(!: :(!: :(!: :(!: :(!: :(!: :(!: :(!: :(!:
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот BRAMBARA » Вто Фев 09, 2010 10:03 pm

Alpina написа:
edinmilion написа:Алпина, като ми поискат квитанцията и стикера за нея, ще им дам квитанцията за смяната на окачването + касова бележка за частите!!!

Като протестирахме преди година и половина по този и други поводи, къде беше? Да ви №$*№@*№!§*%§)$@%)!№№!*§€№$* ????
К'во сега всички се жалвате като пу*ки недо@§$!%
А???
Къде?!?!?

Са няма да ревете!!!!!!!!!!!!!

Като не ви пукаше за дупките преди година и половина - няма да се оплаквате сега!!!!!!!!

А и какви са ви тия окачвания, дето само ги разбивате....
Вземете дайте пари, каквито се полагат за свястно такова... как пък на мойта кола не се разби по тия дупки???
При това не знам на колко години е било!!!

Деа... само знаете да мрънкате.....

:clap: браво продължавай в същия дух :clap:
BRAMBARA

Рейтинг: 1014

Мнениеот hitar_potar » Вто Фев 09, 2010 10:12 pm

Fanatico написа:@hitar_potar, ето :D :
ами странно ми е да се разделишс толкова парички за вилка, която мисля, че е предназначена за доста натоварване. В смисъл - като няма да е за много ръчкане, защо не става и някоя от малко по-нисичък клас ... Не, че знам какъв стил кара момчето, но примерно и една еднокоронна вилка, все за по-малко пари предполагам, че ще излезе. Не твърдя, че съм прав, просто така ми е устроен разума, че като няма голям смисъл или ако не е належащо, не виждам причина за толкова влагане.
...

как какъв е смисъла? за много хора МТБ е хоби. аз съм от тях. не съм устроен като тебе - имам пари за нещо, което съм харесъл, вземам го. нямам достатъчно пари - чакам, сбирам и тогава го вземам. идеята с по-ниския клас не е удачна навсякъде - при много неща е ок, но в конкретния случай - вилка - не можеш да правиш компромиси. можеш да отидеш на сопот или витоша, драгалевци, стара планина да се пускаш и да си прайш кефа, ама не можеш да отидеш с някоя издъхнала рок шокс тора или сънтър дуро (въпреки че аз тва последното съм го правил и съжалявам за това). дали ще е двукоронна или еднокоронна няма никакво значение - и двете са на едни и същи цени - за сравнение 66/888, тотем/боксер.
друг е въпроса, че момчето, така като четох темата, е дал доволно малко пари за 888, понеже са стар модел и имат проблем. ;)
да не говорим пък, че дори и с градско каране можеш да натовариш достатъчно компоненти като тотем, 888, боксер и т.н.
Make it idiot-proof, and someone will make a better idiot.
Аватар
hitar_potar

Мнениеот Fanatico » Вто Фев 09, 2010 10:18 pm

Добре, съглаих се, пък и щом я е взел на оферта, въпреки ушите за дисковата, си е идеално.
А относно парите - верно за хубавите неща трябва да се събират. :dontknow:
:)

____________________________________________________________________________________________________________________________________

Тъкмо на време се включвате. :eek3:
Дори и след година
звучи някак си ... :banghead:

____________________________________________________________________________________________________________________________________

От къде мога да намеря bb5 със 185мм нова.
:bowdown:
Аватар
Fanatico

ПредишнаСледваща

Назад към Бла - Бла