от 25thframe » Пон Фев 15, 2010 9:08 pm
@azze: написал си колянната става, но все пак да попитам какво точно целиш, или какво ти е оплакването. Аз имам две бандажни ленти ( като наколенките на др. Ливайн, или както там му беше името ) но без магнити, или това нещо дето го има в горепосочените, които трябва да нося по 2-3 часа на ден, с цел зоната на натоварване на коляното да се измести, тъй като при мен се е получило изместване вследствие на редица фактори, но почти не ги ползвам, само от време на време на лявото коляно, че там си имам и други проблеми. Наколенките ми ги предписа др. Стефанов в частната ( малката сграда ) клиника в Горна Баня, след като ми направи няколко теста. бтв преди седмица ми постави инжекция в лявото коляно, че предишният ден получих криза във фитнеса, и си беше е*** майката, от тогава горе долусъм добре, пия Ходроник и се мажа често с Бен Гей, който е единственното мазило от тези които съм ползвал и ми помагат. Ти за наколенка питаше, аз се отплеснах, ама да споделя. Та кажи какви са ти оплакванията, ходил ли си на лекар, ако ти трябва такава като моите ленти, ще ти дам едната да я ползваш, аз и без това не ги ползвам. Аз от доста време освен болка, чувствах слабост в цялата колянна област и сухожилията при свивката, то се оказва, че като тръгнело от коляното и така. Бе хубаво е да се прегледаш. Не обръщай внимание на правописни грешки, че пиша от телефона и ми измръзнаха пръстите.