Препоръчайте хотел в Чепеларе

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

Препоръчайте хотел в Чепеларе

Мнениеот Antares » Пон Фев 08, 2010 1:00 pm

Уикенда ще ходим да караме ски с няколко мацки на Чепеларе, та въпросът е къде да спим. Някой може ли да даде предложения за една нощувка на приемливи цени?

Също, предполагам там има ски-гардероби?
Карикатурите ми
He who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin
Аватар
Antares

Рейтинг: 2000

Re: Препоръчайте хотел в Чепеларе

Мнениеот Thunder » Пон Фев 08, 2010 1:54 pm

@Аntares аз миналата седмица бях на Чепеларе със ски група или по-точно ски лагер и спахме в Гранд Хотел Чепеларе,хотелчето е доста добро,но не нещата с цените не знам как стоят.Доста добър хотел има си ЛСД във всяка стая вани и като цяло хотела е чист.Само един проблем има че като има много хора в хотела и водата се изчерпва.Хотела до лифта (забравих му името) също е добър (едни приятели спаха там),но цените са май доста солени.Поразгледай из интернет :agree:
Аватар
Thunder

Рейтинг: 1242

Мнениеот did » Пон Фев 08, 2010 4:08 pm

Antares написа:Уикенда ще ходим да караме ски с няколко мацки на Чепеларе, та въпросът е къде да спим. Някой може ли да даде предложения за една нощувка на приемливи цени?

Също, предполагам там има ски-гардероби?

Ски-гардероби там има много, като само до долната станция на лифта са 3-4.
За хотел - не знам... Ако ще нощувам там, бих избрал някое малко хотелче, а не многоетажен хангар. Дават се и много квартири под наем...

Аз лично отивам сутринта и за спането си се прибирам в Пловдив, даже и да карам 2 дни подред. Пътят не е много.

Живот и здраве, ще се видим другата седмица на пистата ;)
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот TOjo » Пон Фев 08, 2010 6:58 pm

Със сигорност не ходи в Хотел Леденика,понякога е по добре просто да дадеш някой лев отгоре.
Аватар
TOjo

Рейтинг: 1221

Мнениеот veno » Пон Фев 08, 2010 7:32 pm

След 2 седмици отиваме за 3-4 дни в хотел "Родопски Дом" , отзивите са много добри.
Аз си поддържам колелото във www.velo09.com

Изображение
Аватар
veno

Рейтинг: 1692

Мнениеот Krismars » Чет Фев 11, 2010 6:12 pm

Края на декември бях на лагер в апартхотел Ваналекс. Малко странно е вътрешното устройство, но пък всичко е ново и беше хубаво. Няма плазми и чак толкова лъскави неща, но пък цените са напълно поносими /около 20лв на човек/ и е адски близо до ски-гардеробите до лифта, на около минута пеша от хотела, но пък е малко далеч от града.
Аватар
Krismars

Назад към Други