edinmilion
1-во преди година и половина се опитахме да протестираме срещу доста неща - недоволните бяхме ужасно много... след 4-тия протест решихме, че няма смисъл да се оплакваме от положението по пътищата, след като на малцина не им харесва, явно проблема е бил нас и всички харесват дупките, безконтролното положение с младите и не само такива шофЕри... както и много други неща...
2-ро не беше просто събиране

А до колко такива мероприятия имат ефект - я погледни какво се случва последните 6 месеца (някаква маса народ скръзва със зъби за нещо и ведната се намира решение)

Всъщност причината вероятно е друга, ама хайде да не влизаме в политически теми, че дори и такава тема, пак не е мястото за това
Сега си припомних, че миналата година 3-ма човека с подписите на 60 променихме трасе то на трамвайна линия, колкото и да ни убеждаваха че не е възможно и въпреки започналите дейности по строежа...
Изведнъж проекти, съгласувания и т.н. успяха да се променят, така че всички да са доволни
Знаеш ли какви бяха думите на почти всички - безсмислено е да заставаш срещу товарния влак
3-ро тази "дупка" за която споменах беше само пример за това, че на мен не ми е създавала абсолютно никакви проблеми, обаче някой си минал веднъж през не яи колата му се разбила... Дали проблема е в дупката или в неговата кола се опитах да те поведа да помислиш

4-то
edinmilion написа:Прост народ, смешна държава, ние в това сме най силни да се караме по между си докато ни го подпъхват изодзадзе! За това аз съм аут от този спор...пийс, приятна вечер и весели сънища

Аз не исках да ми го слагат отзад, надигнах глава, но бях от малкото - сега като видя някой да се оплаква по фирумите, как не му понасяло ми кипва, защото когато беше времето да се покаже на власт имащите да променят положението - всички бяхте затовили глави в пясъка, мислийки си, че като не виждате как ви ебат, всичко е наред и нищо не ви влиза в задниците!!!
5-то - сега разправят какви бедствия има, какви проблеми ама защо аз не закъсвам така по пътищата?
Вчера отидох в северна България за да си погреба домашния любимец и бяк крайно разочарован, че не видях това с което се плаши народа!
За мен беше поредния пример за това къде всъщност е проблема

Извинявай за тона ми, ама ти описах причините, защо всеки, който сега реве за положението ми е крив - нищо лично
azze, да 130 е.
И какво от това?