п.п не с колело...
Къде нагоре? Добринище-х.Г.Делчев, х.Г.Делчев-х.Безбог или х.Безбог-вр.Безбогmarsa написа:... на мен ми се върти... ногоре. Което по това време на годината май не било възможно
Добринище-...-вр.Безбог. Но явно ще опозная месността лятото. Пожелавам ви приятно изкарване!Вилката написа:Къде нагоре? Добринище-х.Г.Делчев, х.Г.Делчев-х.Безбог или х.Безбог-вр.Безбог?
marsa написа:Добринище-...-вр.Безбог. Но явно ще опозная месността лятото. Пожелавам ви приятно изкарване!Вилката написа:Къде нагоре? Добринище-х.Г.Делчев, х.Г.Делчев-х.Безбог или х.Безбог-вр.Безбог?
Admin написа:В сряда всеки, който ще идва на Безбог и няма някаква твърде уважителна причина, да се яви в 1516, за да уточним последните подробности около транспорта, час на тръгване и т.н.
TheAnimal написа:Подушвате ли пудрата
Значи като дойда да си взема и трекинг обувкиvlassadar написа:@Вилката: Ела да се запознаем най-после, все четем за Пирин а не се познаваме още. Ще има интересни уреди за каране
Е к'во да му се случиTheAnimal написа:Влади, в събота Вилката обеща да дойде, иначе няма да ти казвам какви лоши неща ще му се случат...
Лопата нямам, никога не съм си падала по тея фристайл изпълнения
Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта