П.П Пиша в този раздел поради липса за рейтинг в Веломеханик , моля се на Админ да премести темата ми там .
XEK написа:да ще го обереш
пс. 1мм в пасив ли?
crossenduro2 написа:Ами има разстояние 1 мм от стержена до горния ръб на лапата и тапата е малко дебела и незнам дали ще стане.
П.П Какво е това - 1 мм в пасив ли ?
XEK написа:дали не достига стержен, сега си добре и я затегни
ако стърчеше стержен над лапата, тогава трябва да сложиш спейсърче
понеже не знаем колко ти е дебела лапата, най-добре е сам да пробваш дали ще стане
did написа:crossenduro2 написа:Ами има разстояние 1 мм от стержена до горния ръб на лапата и тапата е малко дебела и незнам дали ще стане.
П.П Какво е това - 1 мм в пасив ли ?
Добре, въпросТ с думи прости, като за тебе: кое стърчи отгоре - лапата или стержена?
Както обикновено, от написаното от теб нищо не се разбира и хората трябва да хвърлят боб.
crossenduro2 написа:Лапата стърчи над стержена с 1 мм .
k0cTaHeB написа:Тц, няма да му стигне 1мм, дори и да успееш да обереш луфта, което ме съмнява, след време при наместване/напасване на лагера/сепаратора ще се разлуфти, затова купи си спейсър 5мм, мисля беше към 1,50-2.00 лева. Слагаш върху лапата и стягаш.
XEK написа:ох, да ще стане; няма лапа, която да не става на стержен...ако не успееш да обереш луфта само с лапата - слагаш малкия спейсър и караш
crossenduro2 написа:Последно ще стане ли , защото не ми се дават 45 лв за лапа и тя да не ми стане на стержена ?
Capoeira написа:Момче, последно обяснение слагаш спейсър 5мм над лапата и стягаш, не ти трябва точно 1мм или 2мм спейсър може и с 1см да го направиш просто отгоре на лата че има по-голям спейсър.
XEK написа:колко пъти трябва да се повтори?
Ozzie написа:dude, ще ти го кажа кратко и ясно
1 мм. може и да стигне, може и да не стигне
за да ти е мирна главата сложи един спейсър 5 мм. над лапата
ако не ти се дават 10 лв. за комплект спейсъри, занеси си вилката на стругар и му кажи да ти направи един
crossenduro2 написа:Ozzie написа:dude, ще ти го кажа кратко и ясно
1 мм. може и да стигне, може и да не стигне
за да ти е мирна главата сложи един спейсър 5 мм. над лапата
ако не ти се дават 10 лв. за комплект спейсъри, занеси си вилката на стругар и му кажи да ти направи един
but Dude , как да сложа спейсъра над лапата , ако стержена не илиза отгоре й . Не се ли нанизват на стержена спейсърите а , ако не се показва стержен над лапата няма къде да се нанижат , или не съм прав .Точно това питам и никои не ми е дал отговор до сега точно на този въпрос .
crossenduro2 написа:...как да сложа спейсъра над лапата , ако стержена не илиза отгоре й?
Night_Falcon написа:И пак не разбрах, стержена къс ли ти идва или дълъг?!?
Ozzie написа:crossenduro2 написа:...как да сложа спейсъра над лапата , ако стержена не илиза отгоре й?
ей така, просто го слагаш, слагаш тапата с болта и обираш луфта
чудо голямо като не е нахлузен върху стержена
карал съм така - със спейсър над лапата, без да е нахлузен на стержен и става
о.к.?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 10 госта