BurNiNg_IcE написа:
Чааакаййй малкооо 203 диск на Dart 1![]()
![]()
![]()
eksa написа:Е,ако под един к*р над земята разбираш 5 метра ,тогава евала.
FEAR написа:BurNiNg_IcE написа:
Чааакаййй малкооо 203 диск на Dart 1![]()
![]()
![]()
Проблем ли има? Аз съм чел , че става с всякакви ротори.
eksa написа:Е,ако под един к*р над земята разбираш 5 метра ,тогава евала.
FEAR написа:Емии не знам тогва,,![]()
Мислиш ли, че на пича няма да му се побере спирачкатаили няма да бачка ?
![]()
axelmax написа:Авид бб7 185мм диск ,кевларена броня,жило jagware,лост Авид 7-една добре позната и изпитана комбинация![]()
Хидравлична - http://screambikes.eu/hidravlichna-disk ... a-pro.html ...........например
Щом искаш от България.
kvelikov написа:Ако си заложил сарказъм в пост-а, не си прав...![]()
Защо му чупиш хатъра на момчето и за какви бангии става въпрос...
Човекът е инвестирал в спирачка и така ѝ се кефи, че спуска в гаража!
Окуражи го, потупай го по гърба...а ти, кофата с лайната...
botroid написа:Всяко колело от начален клас - със спирачка от 150 лв.!Щом като прогреса при този вид колелета е стигнал толкова напред, предлагам да се направи нов раздел във форума озаглавен "Бангии клас велосипеди и компоненти", където да пускаме темите за евтинии, щото тук явно вече не е подходящо
edinmilion написа:Нещо не схванахте какво намеква botroid - това че 150лв. спирачка не е начален клас..
botroid написа:... предлагам да се направи нов раздел във форума озаглавен "Бангии клас велосипеди и компоненти", където да пускаме темите за евтинии, щото тук явно вече не е подходящо
kober_5bb написа:botroid написа:... предлагам да се направи нов раздел във форума озаглавен "Бангии клас велосипеди и компоненти", където да пускаме темите за евтинии, щото тук явно вече не е подходящо
Пак нещо/нищо не разбрахте.
С тази спирачка от 150 лв. се вдига нивото за темата "Начален клас велосипеди..."
Просто човека "иска" нова темичка за хорицата със спирачка тип "кантарче".
Никой не излива никакви кофи с ....
Назад към Начален клас велосипеди и компоненти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта