liolio__ написа:... гаранциата на HT1 влиза ли регулиране на преден и заден дерайльор и баланс на капли ?
liolio__ написа:Изкам да ви питам защото немога да се свържа по телефона с велоцентъра, на телефона даден в ram-bikes дава един, два сигнала свободно и започва да пищи. Някои знае ли гаранциата на HT1 влиза ли регулиране на преден и заден дерайльор и баланс на капли ? ако не влиза да не ходя чак до Младост1.
rusito95 написа:Здравейте ! Пускам темата от името на приятел .Въпросите са му :
1.Какво мислите като цяло за Ram Ht1 като цена/качество ?
2.Той тежи около 94 килца и е висок 1.83 м. и се чуди дали вилката в стандартната сглобка на Ram Ht1 ще му е добре (Rock Shox Dart 1) И дали е горе долу мека вилката ( на потъване ? ) ?
3.Каква големина на рамката ще му подхожда най-много ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
eksa написа:Е,ако под един к*р над земята разбираш 5 метра ,тогава евала.
excess написа:Та питането ми е да се възползвам ли от възможността за смяна... може да ми се наложи да търся ухо?
HuKu13 написа:Предстои ми закупуването на нова рамка (РаМ ХТ1) и бих изкал да ми кажете колко горе-долу размер ще е добре за мен. Висок съм 180см. и тежа 55 кг.. Ще карам предимно ХС.
Благодаря, предварително!
excess написа:Здравейте! Предстои ми покупка на RAM HT1, но разбирам че се предлага безплатна замяна на рамката с HT3. Карането ми е XC като по определение и съм висок 185 с 87-88см до чатала; 63кг, тъй че и двете рамки ме устройват по размер (20" и 20.5" съответно) и по предназначение. Та питането ми е да се възползвам ли от възможността за смяна? От геометрии не разбирам, вие кажете. Разликата в теглата е пренебрежимо малка в полза на HT3 но пък може да ми се наложи да търся ухо, което предполагам че за HT3 вече не се произвежда. Благодаря предварително!
sidewinder написа:....
И не знам защо я изкараха толкова кашкавалена тая рамка (HT1)!?
HuKu13 написа:Предстои ми закупуването на нова рамка (РаМ ХТ1) и бих изкал да ми кажете колко горе-долу размер ще е добре за мен. Висок съм 180см. и тежа 55 кг.. Ще карам предимно ХС.
Благодаря, предварително!
sidewinder написа:Аз съм с HT1 и не съжалявам, защото карам внимателно... не знам защо я изкараха толкова кашкавалена тая рамка?!
HuKu13 написа:кажете кой размер ще е добре за мен (HT1). Висок съм 180см. Ще карам предимно ХС.
HuKu13 написа:кажете кой размер ще е добре за мен (HT1). Висок съм 180см. Ще карам предимно ХС.
20 инча ще ти идва малко голяма, трудно ще я обкрачваш и зорлем ще ти е на спускане, завиване и маневриране. Затова вземи 18 инча, но лапата да не е по-къса от 75мм, а колчето да е минимум 350мм дълго.
botroid написа:Тук става дума за рамки на RAM, не за такива с извънземна геометрия като Drag Alien, който като модел отдавна не се произвежда.
ng14 написа:Знам, че е 350 мм., въпросът ми е колко мм. трябва да останат в седалковата тръба, т.е. на колко см. от основата е надписът min.?
Назад към Продукти за крос-кънтри
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 8 госта