Spellhower написа:Еми как ще просъществува BG Clan като някои хора вместо да идат на Siege се спускат с колело по Черни Връх аз просто останах без думи.
veskoz написа:Преорганизирай кабелите на предните портове към дъното. Най-вероятно е късо. Вади схемата на дъното и почвай.
BurNiNg_IcE написа:Кажете как се казваше парчето в което се пееше: "...шест,шест,шест..."
dancho717 написа:аз така на 1 колело му скъсах вилката като махнах обтегача и веригата прекалено много я обтегнах,но ако имаш обтегач няма как да стане...
FUNN написа:BurNiNg_IcE написа:Кажете как се казваше парчето в което се пееше: "...шест,шест,шест..."
Да нямаш предвид 'Тони Стораро- Отличен 6'
dEcLiNe написа:FUNN написа:BurNiNg_IcE написа:Кажете как се казваше парчето в което се пееше: "...шест,шест,шест..."
Да нямаш предвид 'Тони Стораро- Отличен 6'
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dEcLiNe написа:да, да, да естееествено даааааааааааааааааааа
daf4ov написа:Не си струва за 2 точки да ти прасна минус...
ico 1 написа:dEcLiNe написа:да, да, да естееествено даааааааааааааааааааа
Какво да? Слушаш или не слушаш чалга?
dEcLiNe написа:daf4ov написа:Не си струва за 2 точки да ти прасна минус...
В момента ме мързи да намеря емотиконка с оголен гъз, но иначе щях да ти покажа 10, ако не 11.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
daf4ov написа:досега не съм дебнал никой да му шибам минуси или плюсове...
Night_Falcon написа:daf4ov написа:досега не съм дебнал никой да му шибам минуси или плюсове...
Може би защото е против правилата да се дебне човек и да му се "шибат минуси" ей така, за спорта
Night_Falcon написа:daf4ov написа:досега не съм дебнал никой да му шибам минуси или плюсове...
Може би защото е против правилата да се дебне човек и да му се "шибат минуси" ей така, за спорта
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта