X_NRG написа:@DHmarzocchi, на първата рисунка рамката ще си се сгъва дори ако на мястото на шока сложиш тръба.
did написа:Сега видях - всъщност желязното е пластмасово, но направено от алуминий.
sailman написа:Валентинка -
sailman написа:Валентинка -
Ozzie написа:sailman написа:Валентинка -
и кво ти рекоха за валентинката?
в смисъл, какво да я правиш?
Ozzie написа:sailman написа:Валентинка -
и кво ти рекоха за валентинката?
в смисъл, какво да я правиш?
sailman написа:...
markovo написа:Поредният мъток!
veskoz написа:Тази тема доста взе да пречи на учебните ви занимания ми се струва.
veskoz написа:Не забравяй, че Юни, Юли, Август и Септември са едни от най-хубавите месеци за каране.
PiCoZzZeN написа:Талантът в мене "блесна" в часа по математика![]()
![]()
П.С. - Знам , че не ме бива но просто реших да не свърша нещо полезно в този доста скучен час![]()
![]()
korny написа:PiCoZzZeN написа:Талантът в мене "блесна" в часа по математика![]()
![]()
П.С. - Знам , че не ме бива но просто реших да не свърша нещо полезно в този доста скучен час![]()
![]()
"ГуГуТкА Rейcing teам"
Ще постна и лого ама сега нямам време да се занимавам
PiCoZzZeN написа:veskoz написа:Не забравяй, че Юни, Юли, Август и Септември са едни от най-хубавите месеци за каране.
Да , опрделено е така , ще видим дали ще се кара колело за 5000 или колело за 2000 лева ...![]()
![]()
FREERIDE RIDER написа:markovo написа:Поредният мъток!
Нещо много прилича на: http://screambikes.eu/ramki/ramka-ellsworth-rogue.html . Направи нещо авторско !
dancho717 написа:аз така на 1 колело му скъсах вилката като махнах обтегача и веригата прекалено много я обтегнах,но ако имаш обтегач няма как да стане...
Назад към Радост за окото (видео и снимки)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта