И сега питам: Има ли такива шарени или с цвят различен от черния и бежавия вилки в байкинга?
П.С.
В Google няма нищо

Ozzie написа: пречупване дължината на вълната на светлината
did написа:Ozzie написа: пречупване дължината на вълната на светлината
Хм... Това е интересно. Тоя термин не го бях чувал.
the.trademark написа:... защо няма бели или лилави(като за niki_800) или какъвто и да е друг цвят?
25thframe написа:did, абе ти какво си учил/завършил?
lastborn написа:това е все едно да питаш
25thframe написа:Offtopic...lastborn написа:това е все едно да питаш
Не знам дали е все едно, но определено останах впечатлен.
eMcKu написа:Абе имам едно питане, може ли на алуминиева рамка, която си е с оригиналната боя, да се направи анодизация, след като се махне боята с песъкоструй ? Така де, да се постигне това сияние като F7ците
eMcKu написа:eMcKu написа:Абе имам едно питане, може ли на алуминиева рамка, която си е с оригиналната боя, да се направи анодизация, след като се махне боята с песъкоструй ? Така де, да се постигне това сияние като F7ците
Ще съм благодарен, ако някой може да отговори.
did написа:eMcKu написа:eMcKu написа:Абе имам едно питане, може ли на алуминиева рамка, която си е с оригиналната боя, да се направи анодизация, след като се махне боята с песъкоструй ? Така де, да се постигне това сияние като F7ците
Ще съм благодарен, ако някой може да отговори.
Няма да стане същото! Пясъкоструйката матира повърхностите.
Пък и не си представям кой в БГ ще успее да направи качествено покритие на такъв голям детайл. За тази цел си трябват промишлени условия.
sailman написа:Рамката се обработва в песъкоструен апарат, като вероятно не се използува пясък, а стоманени съчми със съответен диаметър.
Capoeira написа:...не е толкова сложно, просто за по-качествен и детайлен резултат се налага да използваш малко по-прецизно, напрежението, температурата на средата и времето за целия процес. С малко повече опити съм убеден, че всеки може да постигне повече от задоволителен резултат.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 11 госта