lowriders написа:Днес доста хора видях.
Първо към 13.40 близо до мол София видях capoeira с новата си машина.
След това близо до веломанията на бул.Д.Несторов видях двама,единия беше с бяло dragomir factory dh отпред с вилка risse the champ,а другия караше златист drag climber.
И накрая към 15.30 по бул.България посока Бояна видях момче с dragomir black hawk отпред с черно marzocchi 888 rcv.
lowriders написа:Днес доста хора видях.
След това близо до веломанията на бул.Д.Несторов видях двама,единия беше с бяло dragomir factory dh отпред с вилка risse the champ,а другия караше златист drag climber.
И накрая към 15.30 по бул.България посока Бояна видях момче с dragomir black hawk отпред с черно marzocchi 888 rcv.

joker_brand написа:lowriders написа:Днес доста хора видях.
Аз бях с factory-то.... но да, колелото е на @PiCoZzZeN
Това е като Kолелото ... не се забравя ! 
PiCoZzZeN написа:joker_brand написа:lowriders написа:Днес доста хора видях.
Аз бях с factory-то.... но да, колелото е на @PiCoZzZeN
Този ми открадна колелото !![]()
![]()

Teodor40 написа:Днес видях VOVA-та!![]()
Skull написа:Teodor40 написа:Днес видях VOVA-та!![]()
ти си ебати късметлията сериозно
valio33 написа:(знам , че се пише колелоездачи , моля без постова от типа на научи български)
valio33 написа:Ако смея да попитам какво сбърках в поста си?То и Тодор Живков не може да го каже , та аз ще мога?![]()
Пише се колелоездачи
колело + ездачи т.е. ездачи , които яздят колела!![]()
![]()
(Ама колелата не са движат сами, за разлика от конете и моторите, но колекарачи не звучи добре)
Видях си грешката !(постова , вместо постове)
окей, но ако ми погледнеш мненията и намериш повече от две грешки , ще те черпя една бира!hitar_potar написа:липсата на срено образование :
valio33 написа:Заокей, но ако ми погледнеш мненията и намериш повече от две грешки , ще те черпя една бира!hitar_potar написа:липсата на срено образование :Аз също си проверявам мненията , старая се и пиша правилно.За ''колелоездачите'' го написах така , защото го прочетох в сайта на бтв , който ми се отвори в гугъл.А пък си мислех, че там пишат грамотно.И толкова хора го пишат и произнасят така , че ми се стори невъзможно да греша.Иначе съм съгласен с теб , че сравнението ми беше безмислено и че от него файда нямаше , си прав.Айде без лоши чувста и със здраве!
wock написа:Днес къмм 13:20 долу на лифта при чешмичката Blackhawk с черни 888 май... и после на БайКкръстьо 4 колела паркирани първото беше бяло Factory другите не можах да ги видя добре
Night_Falcon написа:wock написа:Днес къмм 13:20 долу на лифта при чешмичката Blackhawk с черни 888 май... и после на БайКкръстьо 4 колела паркирани първото беше бяло Factory другите не можах да ги видя добре
Вчера единствените 4-ма на Драгалевци би трябвало да сме били аз, Burning_ice, Decline и Stiwi. Ама проблема е, че никой от нас не кара фактори
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 18 госта