Кой кого видял...

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Re: Кой кого видял...

Мнениеот dibo92 » Пет Фев 19, 2010 1:51 pm

Днес на паркинга в "Хенри Форд" имаше 2 колела.Пишете ли тук?
Аватар
dibo92

Рейтинг: 1985

Мнениеот lowriders » Пет Фев 19, 2010 5:32 pm

Днес доста хора видях.
Първо към 13.40 близо до мол София видях capoeira с новата си машина.
След това близо до веломанията на бул.Д.Несторов видях двама,единия беше с бяло dragomir factory dh отпред с вилка risse the champ,а другия караше златист drag climber.
И накрая към 15.30 по бул.България посока Бояна видях момче с dragomir black hawk отпред с черно marzocchi 888 rcv.
Аватар
lowriders

Рейтинг: 1130

Мнениеот aggressive_rider » Пет Фев 19, 2010 5:36 pm

Днес по Витошка видях двама, бяха с каски и отиваха в посока южния пярк около 3:00ч. ... до като тъпеех в класната стая ги видях, ама в последния момент и не разбрах с кaкви колела са. Едното май беше кремаво/кафяво.
Ето как се качва баир на пълна газ с БОМБА! http://vbox7.com/play:170594d8
http://koleloto.com/
aggressive_rider

Рейтинг: 970

Мнениеот FhG » Пет Фев 19, 2010 7:50 pm

lowriders написа:Днес доста хора видях.
След това близо до веломанията на бул.Д.Несторов видях двама,единия беше с бяло dragomir factory dh отпред с вилка risse the champ,а другия караше златист drag climber.
И накрая към 15.30 по бул.България посока Бояна видях момче с dragomir black hawk отпред с черно marzocchi 888 rcv.

Момчето с бялото factory се пише PiCoZzZeN. :agree:
Аватар
FhG

Рейтинг: 1619

Мнениеот joker_brand » Пет Фев 19, 2010 7:54 pm

Аз бях с factory-то :beer: .... но да, колелото е на @PiCoZzZeN
Аватар
joker_brand

Рейтинг: 1996

Мнениеот PiCoZzZeN » Пет Фев 19, 2010 8:07 pm

joker_brand написа:

Този ми открадна колелото ! :rofl: :rofl: :rofl:
:headpho: Това е като Kолелото ... не се забравя ! :headpho:
Аватар
PiCoZzZeN

Рейтинг: 1484

Мнениеот joker_brand » Пет Фев 19, 2010 8:11 pm

PiCoZzZeN написа:
joker_brand написа:

Този ми открадна колелото ! :rofl: :rofl: :rofl:

Абе да си призная върви, макар и да ми е малко ! Но просто чуждо колело се кара, като служебна кола :D :D :beer:
Аватар
joker_brand

Рейтинг: 1996

Мнениеот BurNiNg_IcE » Пет Фев 19, 2010 10:03 pm

Днес около 12:40 докато чаках PRobably мина 1 момче с Trek Session 77(май) златист с Manitou Travis Single пред мен, на Попа, беше с FF. :beer:
Занимавам се с внасянето на колела/части за колела от PinkBike/Aнглия/, за повече информация - ЛС!
Mоля, да ми пишат само наистина заинтересовани хора!
Линк към по-големите внесени части до момента.
Аватар
BurNiNg_IcE

Рейтинг: 2000

Мнениеот nosoroga » Пет Фев 19, 2010 11:40 pm

Видял си @marto_dh
Аватар
nosoroga

Рейтинг: 1183

Мнениеот axelmax » Съб Фев 20, 2010 8:38 am

Вчера около 17ч до останките на завод Ворошилов видях човек с оранжев рам рамхт 2003,вилка червена РС .
"У планину се раджаю ора, а у полье тикве"
Аватар
axelmax

Рейтинг: 1614

Мнениеот eMcKu » Съб Фев 20, 2010 10:20 am

Днес към 10 видях мъж със сламена шапка, каращ колело, на което пишеше Австралия, а най - голямо впечатление ми направи вилката, която беше Монстер(тея с 30см ход)
www.dromride.com
Аватар
eMcKu

Мнениеот X_NRG » Съб Фев 20, 2010 5:50 pm

Днес следобед към 15:00-16:00 часа на спирката на 66 на Хладилника, момче със син RAM HT ми махна. Аз чаках пред една банка. И аз махнах, ама май вече се беше обърнал и не ме видя.
Warning! I listen to metal!
This is my bike. There are many like it, but this one is mine. My bike is my best friend. It is my life. I must master it as I master my life...
Какво продавам.
Аватар
X_NRG

Мнениеот Teodor40 » Съб Фев 20, 2010 6:39 pm

Днес видях VOVA-та! :beer: :nuts:
Клуб и вело училище http://gravity-bike.com/
Аватар
Teodor40

Рейтинг: 1896

Мнениеот aggressive_rider » Съб Фев 20, 2010 7:33 pm

Днес на горнобански път по околовръстното посока Банкя, видях един с black hawk с тениска на драг, каска и раница.
Ето как се качва баир на пълна газ с БОМБА! http://vbox7.com/play:170594d8
http://koleloto.com/
aggressive_rider

Рейтинг: 970

Мнениеот valio33 » Съб Фев 20, 2010 9:42 pm

Денят беше прекрасен и по южния парк просто бъкаше от колелелоо....ездачИ???....абе байкари!
По пътечката надолу от ХАмериканското посолсвто имаше група Дърт Джъмпари(Бахти добрите бяха).Имаше един пич, около 10 -годишен с рам ДХ-х и фокс 40 :crazy: :crazy: :crazy: .Един пич с клаймбер и дърт джъмп едно отпред , един с фактори , видях и едно момиченце с колело БМВ!(баси извънземно чудо).Има рамка като блокхед и всички неща са вътре...Аз бях с брат ми зелен рам с дискови и бял спешалайз и се търкаляхме по една пътечка , защото нещо не можахме да спрем (това се повтори около 10-пъти , докато не разбрахме , че на сняг се спирало със задна.)После не успях да направа един скок и станах по-кафяв от чубака :rofl: Абе супер беше!
:D

(знам , че се пише колелоездачи , моля без постове от типа на научи български)
Последна промяна valio33 на Съб Фев 20, 2010 10:16 pm, променена общо 2 пъти
UFO!
Аватар
valio33

Рейтинг: 971

Мнениеот Skull » Съб Фев 20, 2010 9:48 pm

Teodor40 написа:Днес видях VOVA-та! :beer: :nuts:

ти си ебати късметлията сериозно :D
Изображение
Контакти :ЛС & Skype : swejest
Аватар
Skull

Рейтинг: 1320

Мнениеот BurNiNg_IcE » Съб Фев 20, 2010 9:51 pm

Skull написа:
Teodor40 написа:Днес видях VOVA-та! :beer: :nuts:

ти си ебати късметлията сериозно :D

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Занимавам се с внасянето на колела/части за колела от PinkBike/Aнглия/, за повече информация - ЛС!
Аватар
BurNiNg_IcE

Мнениеот veskoz » Съб Фев 20, 2010 9:58 pm

valio33 написа:(знам , че се пише колелоездачи , моля без постова от типа на научи български)

:D Научи български!
Сервизът за моя велосипед! http://www.velo09.com
Аватар
veskoz

Мнениеот valio33 » Съб Фев 20, 2010 10:15 pm

Ако смея да попитам какво сбърках в поста си?То и Тодор Живков не може да го каже , та аз ще мога? :rofl:

Пише се колелоездачи

колело + ездачи т.е. ездачи , които яздят колела! :clap: :lol2:

(Ама колелата не са движат сами, за разлика от конете и моторите, но колекарачи не звучи добре)

Видях си грешката !(постова , вместо постове)
UFO!
Аватар
valio33

Мнениеот hitar_potar » Съб Фев 20, 2010 10:39 pm

valio33 написа:Ако смея да попитам какво сбърках в поста си?То и Тодор Живков не може да го каже , та аз ще мога? :rofl:

Пише се колелоездачи

колело + ездачи т.е. ездачи , които яздят колела! :clap: :lol2:

(Ама колелата не са движат сами, за разлика от конете и моторите, но колекарачи не звучи добре)

Видях си грешката !(постова , вместо постове)

ОМГ!!! ахахахахаха колелоездачи. :rofl: :rofl: :rofl: близо си до истината, ама не съвсем - пише се колоездачи! можеш да провериш в който и да е тълковен речник. лично аз ти препоръчвам да поровиш в http://www.eurodict.com - сигурен съм, че освен речници за различни езици се поддържа и тълковен такъв.
в това отношение веско е прав - НАУЧИ БЪЛГАРСКИ, тъп велосипедокарател такъв!!! :D
Make it idiot-proof, and someone will make a better idiot.
Аватар
hitar_potar

Мнениеот valio33 » Съб Фев 20, 2010 10:49 pm

Ами то в нета половината хора го пишат като мен.

http://www.grreporter.info/node/1933

http://www.vbox7.com/play:75270983

Форум - MTB-BG.com • View topic - Верно ли ще правят карането с ...1 апр 2009 ... напарвят се алей за колелоездачи

http://www.capital.bg/show.php?storyid=280227

21 ян. 2009 ... Дафовска ще подари амулет на бургаските колелоездачи.

Къде са ми тогава лентите и алеите за колелоездачи? Паркинги и гаражи – velqn.com оценка: 2/10. Публикувано на 06.02.07 | | RSS за мнения ...
velqn.com/?p=44 - Кеширана

Пияни роми сътвориха цирк на бул. "Руски"15 ноем. 2009 ... Санкциите за пияни колелоездачи,пък и пешеходци трябва да са точно толкова строги, колкото и за шофьорите. И те са участници в движението ...

news.plovdiv24.com/118854.html - Кеширана
Масово Падане На Колелоздачи / VBOX7... width="450" height="403"></embed

Просто нямам думи , а това са уважавани български медии, все пак аз съм един човек , който дори няма средно образование!
UFO!
Аватар
valio33

Мнениеот wock » Съб Фев 20, 2010 11:00 pm

Днес къмм 13:20 долу на лифта при чешмичката Blackhawk с черни 888 май... и после на БайКкръстьо 4 колела паркирани първото беше бяло Factory другите не можах да ги видя добре :wavey:
Аватар
wock

Рейтинг: 1185

Мнениеот hitar_potar » Съб Фев 20, 2010 11:09 pm

@valio33 и ти кво, дай да се сравняваме с кръглите идиоти, които не знаят кво пишат ли? защо каза да не ти се дават съвети за правопис? може би защото си виждал достатъчно такива надписчета из форума, нали? и липсата на средно образование не е извинение, че драскаш с грешки - смело и съвсем отговорно мога да се похваля, че още доста преди завършването на средното образование знаех да пиша почти перфектно... а дори и сега, вече след висшето, винаги щом напиша коментар където и да е, го прочитам след постването, за да видя добре ли съм се изразил, имам ли грешки, е такива неща. когато не съм сигурен за дадена дума, я поглеждам в речника или ползвам алтернативна. съветвам те да действаш по същия начин! може и да ти се струва глупост, но пораснеш ли още малко, ще има да береш МНОООГО голям срам, ако не можеш да пишеш като хората - знам, понеже станах свидетел как мои познати и приятели се червиха на официално събитие. :agree:
ОНТОПИК - днес видях URNEST с чудното му РАМ ФР-че. :D интересно се кара байк без средно движение. :rofl:
ЕДИТ: мерси за поправката. :peace: :blush: колкото до вземането на пример от информационни сайтове - грешка е, там също са хора и също допускат яко грешки. знанието се придобива в училище и след това в унито. No hard feelings! ;)
Последна промяна hitar_potar на Съб Фев 20, 2010 11:33 pm, променена общо 2 пъти
Make it idiot-proof, and someone will make a better idiot.
Аватар
hitar_potar

Мнениеот valio33 » Съб Фев 20, 2010 11:19 pm

За
hitar_potar написа:липсата на срено образование :
окей, но ако ми погледнеш мненията и намериш повече от две грешки , ще те черпя една бира! :beer: Аз също си проверявам мненията , старая се и пиша правилно.За ''колелоездачите'' го написах така , защото го прочетох в сайта на бтв , който ми се отвори в гугъл.А пък си мислех, че там пишат грамотно.И толкова хора го пишат и произнасят така , че ми се стори невъзможно да греша.Иначе съм съгласен с теб , че сравнението ми беше безмислено и че от него файда нямаше , си прав.Айде без лоши чувста и със здраве! :peace:
UFO!
Аватар
valio33

Мнениеот shambhala93 » Нед Фев 21, 2010 12:17 am

днес към 4 пред стойтелния пич с "мекица" и после по бул.черни връх i love bikes :wavey: :wavey:
Аватар
shambhala93

Рейтинг: 1195

Мнениеот veskoz » Пон Фев 22, 2010 10:06 am

valio33 написа:За
hitar_potar написа:липсата на срено образование :
окей, но ако ми погледнеш мненията и намериш повече от две грешки , ще те черпя една бира! :beer: Аз също си проверявам мненията , старая се и пиша правилно.За ''колелоездачите'' го написах така , защото го прочетох в сайта на бтв , който ми се отвори в гугъл пък си мислех, че там пишат грамотно толкова хора го пишат и произнасят така , че ми се стори невъзможно да греша.Иначе съм съгласен с теб , че сравнението ми беше безмислено и че от него файда нямаше , си прав.Айде без лоши чувста и със здраве! :peace:
Сервизът за моя велосипед! http://www.velo09.com
Аватар
veskoz

Мнениеот oxliova » Пон Фев 22, 2010 1:56 pm

Хиениииииии вие ако не се заядете, кой ще го направи :evil:
oxliova

Рейтинг: 888

Мнениеот Night_Falcon » Пон Фев 22, 2010 6:11 pm

wock написа:Днес къмм 13:20 долу на лифта при чешмичката Blackhawk с черни 888 май... и после на БайКкръстьо 4 колела паркирани първото беше бяло Factory другите не можах да ги видя добре :wavey:

Вчера единствените 4-ма на Драгалевци би трябвало да сме били аз, Burning_ice, Decline и Stiwi. Ама проблема е, че никой от нас не кара фактори :D
Аватар
Night_Falcon

Рейтинг: 1376

Мнениеот BurNiNg_IcE » Пон Фев 22, 2010 8:15 pm

Night_Falcon написа:
wock написа:Днес къмм 13:20 долу на лифта при чешмичката Blackhawk с черни 888 май... и после на БайКкръстьо 4 колела паркирани първото беше бяло Factory другите не можах да ги видя добре :wavey:

Вчера единствените 4-ма на Драгалевци би трябвало да сме били аз, Burning_ice, Decline и Stiwi. Ама проблема е, че никой от нас не кара фактори :D

Говори за събота човека!
Аватар
BurNiNg_IcE

Мнениеот Night_Falcon » Пон Фев 22, 2010 8:23 pm

:offtopic: Мнението е пуснато на 21.02, което е неделя, и пише "Днес..." :dontknow:
Аватар
Night_Falcon

Рейтинг: 1376

ПредишнаСледваща

Назад към Бла - Бла