Antares написа:25thframe, предишния ти аватар беше по-хубав. Тоя мирише.
Добрем, ще измислим нещо.
Antares написа:Ако изкопаш нещо за SC2 - свиркай

Със сигурност ще пиша, ако попадна на нещо. ( btw и аз си свалих играта, та си направих и рег. в battle.net, че даже си напазарувах календар за 2010 на Diablo III и шапка на Blizz.

)
btw 2: Новият Пришълец срещу Хищник, как радва окото

на 1680х1050, всичко на макс и версията ДиректХ 11 ( незнайно защо върви много по-леко и плавно от ДиректХ 9 версията, при положение че го играя с ДиректХ 9 графични ускорители. Само има един бъг при кампанията с марина, цъкнеш ли фенера играта забива веднага, при Директ 9 не забива, но на максимални сетинги върви доста по-зле. Затова реших да оставя маринката на мира, и почнах да наказвам с Хищника, и честно казано доста се зарибих, баси нечовешкият геймплей.

____
Alpina написа:Като чуя музика от слушалки, на 5 метра от мен в трамвая, ми става жал за човека, щото си мисли че слуша нещо...
Алпински, не знам точно какво имаш в предвид, но някои хора усилват музиката, защото слушалките им не са шумоизолиращи и тя просто не се чува на по-ниски нива, в шумна обстановка ( а всички знаем, колко безшумни ( и от вътре и от вън ) са нашите трамваи. Може и да не съм разбрал, какво имаш в предвид с "щото си мисли че слуша нещо".