Директен линк към албума: http://crossenduro2.snimka.bg/other-sports/tekerleka.475706.17490419

П.С Едит-а не е правен от лицето, което използва тази регистрация!

Quasar написа:Доволно станало като за първо колело само сега махни скапаната рамка и сложи нещо читаво и си чук
azze написа:Честито.Хубаво колелце.Но тея търкала не вдъхват много доверие.
did написа:Не ти трябва никакъв RAM AM.
Но в твоя случай 100% трябва да смениш рамката, а каква ти си решаваш, но наистина както каза did е най-добре да започнеш с твърда рамка, да натрупаш малко опит и тогава, ако имаш нужда да си вземеш меко, а и като знам условията за каране в и около Добрич, направо ще те е яд, че си зел хубава рамка, а няма къде да я караш както си му е реда! Това от мен, че поста стана много дълъг!CYBER написа:... По-добре си вложи парите в хубаво средно и главини (както казвам на всички,които тепърва сматат да си метнат всичките пари за рамка).Повечето новаци (незнам защо) но първо си купуват яки кормило,лапа и рамка.И абсолютно никой не обръща внимание на средното,шините,гумите и главините,а когато вече стане наложително,сте си купили скъпите кормила и рамки...
mil4o3 написа:Здравейте. Незнам не искам да ти обивам кефа , но не виждам нищо интересно по това буре .Освен предната спирачка ,но едвали с този лайнян диск НЕЕЕ спира както трябва ...
mil4o3 написа:Здравейте. Незнам не искам да ти обивам кефа , но не виждам нищо интересно по това буре .Освен предната спирачка ,но едвали с този лайнян диск НЕЕЕ спира както трябва. Явно не си виждал един друг (Cross Enduro в България) с RS BOXXER .Друго отличаващо беше уникална оранжева главина , курбели с външни лагери
. Послушай батко (did) научи техника с твърдак .
mil4o3 написа:Благодаря ти (Night_Falcon) за доказателството .А преди не съм ги разбирал това BOXXER WC ли е
DTD написа:@mil4o3
Ти като си "стар" потребител пък, вземи си оправи малко правописа! И не разбрах смисъла на нито един от постовете ти в тая тема. Като не ти харесва колелото не пиши!
Към автора:
С време, пари и здраве всичко става!Браво за желанието, но при първа възможност гледай да смениш рамката с нещо твърдо. Хем по-леко, хем по маневрено, хем по-малко проблемно...
Назад към Радост за окото (видео и снимки)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 15 госта