Явно не си виждал един друг (Cross Enduro в България) с RS BOXXER .Друго отличаващо беше уникална оранжева главина

Това беше на 1вото Велопреброяване, господин Флакон реши да се избъзика и сложи на старата си рамка Boxxer-а...

Явно не си виждал един друг (Cross Enduro в България) с RS BOXXER .Друго отличаващо беше уникална оранжева главина
Night_Falcon написа:Antares написа:В момента следя IRC канала на хората, мъчещи се да се преборят с този проблем - очакват скоро да има напредък...
Докъде са стигнали, че много ме сърбят пръстите да поиграя. Иначе евала на такива хора
hitar_potar написа:разликата е, че в него не пишат само от няква дребничка държавичка, ами от няколко компонента
hitar_potar написа:абе не че нещо, ама що не се поразровите малко и в пинкбайк? сайта далеч не е само новинки, картинки и видеота. има си и форум кат нашия - разликата е, че в него не пишат само от няква дребничка държавичка, ами от няколко компонента.....
dancho717 написа:аз така на 1 колело му скъсах вилката като махнах обтегача и веригата прекалено много я обтегнах,но ако имаш обтегач няма как да стане...
Antares написа:Трябва или да си връзкар като мен, или модератор като PtD, или админ, или връзкар като bairider xD
mil4o3 написа:а бе за кво требваше да ми биеш минус баси човека си.И второ правописа ми си е идиален .Като не ти изнася на тебе моя правопис също не пиши .
DTD написа:mil4o3 написа:а бе за кво требваше да ми биеш минус баси човека си.И второ правописа ми си е идиален .Като не ти изнася на тебе моя правопис също не пиши .
Тва ЛС отностно темата за най-хубавия крос ендуро в България. Минуси не съм бил.
did написа:Fanatico написа:...
Никога няма да се научиш да спускаш добре, ако не умееш да въртиш и катериш.
Fanatico написа:Абе честно казано да въртя си мисля, че долу/горе умея, ама да катеря - нещо ...
Ozzie написа:Fanatico написа:...
жалко, че е "Бла- бла" и ще отнесеш само минус 2 точки
Fanatico написа:Ozzie написа:Fanatico написа:...
жалко, че е "Бла- бла" и ще отнесеш само минус 2 точки
Ау, че сте лоши, а аз се мъчех да достигна поне 1300
.
azze написа: Всеки би трябвало може да казва каквото си поиска,било то правилно или неправилно,логично или нелогично.
Ozzie написа:...и също така да отнася плюсове или минуси...
1. Няма демокрация. Има правила.azze написа:Що бе,Ози.Тук няма ли демокрация?Всеки би трябвало може да казва каквото си поиска,било то правилно или неправилно,логично или нелогично.
Много мъдра мисъл! Как да не я оценя!PRobably написа:ауъигаф увсефбаспгн аиу сбгуагн уб у!!!
ico 1 написа:Много мъдра мисъл! Как да не я оценя!PRobably написа:ауъигаф увсефбаспгн аиу сбгуагн уб у!!!
PRobably написа:бубяауофжъаипснжсуоагнпгн! ето и за теб DTD.
Night_Falcon написа::offtopic: Мнението е пуснато на 21.02, което е неделя, и пише "Днес..."
veskoz написа:skrapi_koko написа:Какво е вашето мнение по върпоса.
В гъза!
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта