Благодаря на всички предварително

FhG написа:Ако толкова те притеснява теглото вземи minion DHR 2.35 или High Roller 2.35 за отзад, но да знаеш, че high roller-а не държи на мокро време (говоря от личен опит).
Успех с покупката.
Doncho* написа:Здравейте, имам нужда от някаква гума за твърдака , обаче се колебая между 2те (горепосочените) . Говорят за втбто че е тежко , но пък е непробиваемо , но пък и максиса си има своите +сове. Трябва ми гума за отзад , с която да мога да карам по камъняците , без да му мисля![]()
Stancho написа:Накрая към автора имам една молба: колкото и да е рязан тоя Wet Scream - намери си друга гума. Wet Scream на скали си е чисто самоубийство и губене на време.
airborneone написа:
Не е лоша комбинация от два предни миниъна.
Ако е и 60ка ще изкара поне 2 дена![]()
Holz написа:airborneone написа:
Знам,че не е лоша комбинация.Отдавна карам с 2 предни.За жалост предни миниони има само 40 и 42а.. 60а не знам дали продават някъде
airborneone написа:Holz написа:airborneone написа:
Знам,че не е лоша комбинация.Отдавна карам с 2 предни.За жалост предни миниони има само 40 и 42а.. 60а не знам дали продават някъде
Уст или нормални двустенни?
Holz написа:Doncho* написа:Здравейте, имам нужда от някаква гума за твърдака , обаче се колебая между 2те (горепосочените) . Говорят за втбто че е тежко , но пък е непробиваемо , но пък и максиса си има своите +сове. Трябва ми гума за отзад , с която да мога да карам по камъняците , без да му мисля![]()
1 - WTB-то е лайно
2 - защо си се спрял на преден минион за задна гума?
3 - в Сопот за 2 дни хабя минион 42а(super tacky),ако е суха почвата.Ако е влажно може и да изкара седмица.
4 - максиса е по-добрата гума
Doncho* написа:Holz написа:Doncho* написа:Здравейте, имам нужда от някаква гума за твърдака , обаче се колебая между 2те (горепосочените) . Говорят за втбто че е тежко , но пък е непробиваемо , но пък и максиса си има своите +сове. Трябва ми гума за отзад , с която да мога да карам по камъняците , без да му мисля![]()
1 - WTB-то е лайно
2 - защо си се спрял на преден минион за задна гума?
3 - в Сопот за 2 дни хабя минион 42а(super tacky),ако е суха почвата.Ако е влажно може и да изкара седмица.
4 - максиса е по-добрата гума
карал ли си със Wtb?? защото съм чувал и доста положителни мнения за дисцент специално
а за насоката към тези 2те гуми специално варират паритезащото ако имах във момента отбрани парици за гуми нямаше да се колебая
airborneone написа:Миниън и ДХ16-ка
zero knowledge написа:airborneone написа:Миниън и ДХ16-ка
Странна комбинация, едната е за сухо, а другата за intermediate.

airborneone написа:zero knowledge написа:airborneone написа:Миниън и ДХ16-ка
Идеално за мокро трасе на Сопот, нали?![]()
zero knowledge написа:airborneone написа:zero knowledge написа:airborneone написа:Миниън и ДХ16-ка
Идеално за мокро трасе на Сопот, нали?![]()
Когато е мокро, не разбирам защо искаш задната да има повече сцепление?
zero knowledge написа:Тогава пък на сухо и твърдо ... или ще кажеш, че си ги резнал малко страничните грайфери и не се гънат толкова.
Интересна е комбинацията, но на мен ми е както казах странна.
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 8 госта