lupi написа:Това е добра идея. Не трябвали да караме с тия шапчици из града...
Ами нали точно в града ще се кара.
П.П. Като гледам как вали май няма да има много ентусиасти.

Re: Колоездачен Клуб "ИСПОЛИН" - Габрово
 Re: Колоездачен Клуб "ИСПОЛИН" - Габровоlupi написа:Това е добра идея. Не трябвали да караме с тия шапчици из града...

nicky bike написа:Е карането мина благополучно. Покарахме от баир на баир, ходихме по гости, пихме греяна ракия, смяхме се, а бе изкарахме си много добре.
Койдо дошъл, дошъл, който не, може само да съжелява, че пропусна хубавия ден. Ето и малко снимчици. :popcorn:

Здравейте Исполини, живи ли сте, здрави ли сте ? Не пишете
 Здравейте Исполини, живи ли сте, здрави ли сте ? Не пишете   това значи ли, че не карате ?         То май се оказа, че в Габрово освен Дебелаци,Бавни карачи,Драскачи,Под.....чи - няма други , няма даже Колоездачи ???              Опровержение очаквам в неделя    21 02 2010 г. в 10 ч. пред магазина .
  това значи ли, че не карате ?         То май се оказа, че в Габрово освен Дебелаци,Бавни карачи,Драскачи,Под.....чи - няма други , няма даже Колоездачи ???              Опровержение очаквам в неделя    21 02 2010 г. в 10 ч. пред магазина .

denizov написа::wavey: Здравейте Исполини, живи ли сте, здрави ли сте ? Не пишететова значи ли, че не карате ? ...

Но преди време написах, че ще трия и най-малкия помен от конфронтация между габровски колоездачи в този форум, която забележа. В случая не беше започнала от твоето мнение, то замина в ролята на отговор.
 Но преди време написах, че ще трия и най-малкия помен от конфронтация между габровски колоездачи в този форум, която забележа. В случая не беше започнала от твоето мнение, то замина в ролята на отговор. 

Admin написа:Никого не пазя....В случая не беше започнала от твоето мнение, то замина в ролята на отговор. ...
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.

важното е, че всички останахме доволни и предоволни. Ето и коментарите в нашия форум.
  важното е, че всички останахме доволни и предоволни. Ето и коментарите в нашия форум.   

lupi написа:Забележка,не дебелаци а е дебели и бавни.
Защото дебелаци е малко ама малко грубичко.

.
  . ,  но  днес  най-  доволен  останах  от  хапването
 ,  но  днес  най-  доволен  останах  от  хапването  
   .Иначе   на  моменти  имаше  елементи  на   Рафтинг ,  Ски и т.н.
 .Иначе   на  моменти  имаше  елементи  на   Рафтинг ,  Ски и т.н.  

и  подробности  по-  мероприятието
   и  подробности  по-  мероприятието  .Наградния  фонд  ще  бъде  много-  много  заинтригуващ.
 .Наградния  фонд  ще  бъде  много-  много  заинтригуващ.  

Каква дисциплина ще е състезанието? Може би ХC критериум? А наградният фонд чух,че щял да бъде печено агне и каса бира,сигурно ще се съберат доста участници и зрителиnicky bike написа:Между другото искам да уведомя почитателите на планинското колоездене в Габрово (и не само тях) , че Колоездачен клуб " ИСПОЛИН ' съвместно с няколко доброжелатели , ще организират Състезание по- планинско колоездене.Надпреварата ще се проведе в местноста Узана , някъде към края на месец май-началото на юни.
Допълнително ще се уточни точната датаи подробности по- мероприятието
.Наградния фонд ще бъде много- много заинтригуващ.

Аз малко се отклоних от пътя и се наложи да погазя в снега, но само това беше кофтито за деня. Хапването и плуването след това бяха на ниво
 Аз малко се отклоних от пътя и се наложи да погазя в снега, но само това беше кофтито за деня. Хапването и плуването след това бяха на ниво   

Абе мното станахте с еднакви аватари, че ми е трудно ди ви различавам.
 Абе мното станахте с еднакви аватари, че ми е трудно ди ви различавам. 

kosiani написа:... Абе мното станахте с еднакви аватари, че ми е трудно ди ви различавам.

nicky bike написа:kosiani написа:... Абе мното станахте с еднакви аватари, че ми е трудно ди ви различавам.
Нали сме от един отбор.

did написа:... Ние сме дърти и кьорави хора и мразим да четем ситния шрифт...
 не съм съгласен. Да не пращам ЛС на администратора да ти търне мнението.
 не съм съгласен. Да не пращам ЛС на администратора да ти търне мнението.   
 did написа:Предпочитаме да гледаме картинките.

denizov написа:В бъдеще може да учредим и секция" Дамско колоездене " към КК Исполин

EmZo написа:А на по-късен етап, може и те да си учредят отделен клуб и да има 5-та габровска тема в раздела!
 Тази ще е 6-та
 Тази ще е 6-та   да не вадим от нафталина стари теми , че и без това станаха много... Не знам дали това значи, че в Габрово се кара много ??? преди време имаше само 1 тема - "Габровски колоездачен отряд" ,а ми се струва се караше доста повече, макар и без клубове,и без секции.
  да не вадим от нафталина стари теми , че и без това станаха много... Не знам дали това значи, че в Габрово се кара много ??? преди време имаше само 1 тема - "Габровски колоездачен отряд" ,а ми се струва се караше доста повече, макар и без клубове,и без секции.
 да такае не мисля че клубовете и секциите са нещата, заради които се кара.
  да такае не мисля че клубовете и секциите са нещата, заради които се кара.   
  ,  да  му  пожелаем  успех.
 ,  да  му  пожелаем  успех. 

Popa написа:Между другото , да кажа че тази неделя ще имаме участник на състезанието по- мини DH в Пловдив.
Честта на нашия клуб ще бъде защитавана от 10 годишния Мишо, да му пожелаем успех.
Тръгването ще е в неделя сутринта, ако има желаещи да дойдат, за допълнителна информация - Веломагазин " Денизов".
Още един път : Успех на Мишо!

Първо  място
 Първо  място   

в  неговия  клас,  вземаше  се  по-  доброто  време  от  двете  спускания.Много интересно  състезание,  със  много  участници,  аз  лично  не  очаквах  толкова  хора  да  застанат  на  старт. Браво  на  организаторите  за  хубавото  мероприятие.
  в  неговия  клас,  вземаше  се  по-  доброто  време  от  двете  спускания.Много интересно  състезание,  със  много  участници,  аз  лично  не  очаквах  толкова  хора  да  застанат  на  старт. Браво  на  организаторите  за  хубавото  мероприятие.  

само така трябва , победа и пак победа
 само така трябва , победа и пак победа 

Бил съм се бил позаблудил май... Както и да е
  Бил съм се бил позаблудил май... Както и да е 

Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 24 госта