Frida написа:Аре качете поне пейзажчета
Admin написа:Като си тръгвахме валеше толкова обилно, че със сигурност те очакват 7 много хубави дни.
vlassadar написа:Аз сънувам бяло - линии, пудра, фрирайд през гората, скокове един след друг в редичка, половин метър нов сняг.... На никой не му се тръгваше като знаехме какво оставяме...
Следващия път, дори да е март, не се знае какъв и колко сняг ще има, това което беше - беше и не може да се предаде с думи. А Хамстера най-сетне се включи повече в екшъна и по-малко в снимането! Нямаше спиране тоя човек
Вилката написа:Admin написа:Като си тръгвахме валеше толкова обилно, че със сигурност те очакват 7 много хубави дни.
Ами само за тая нощ паднаха нови 30 см в долината, горе може да са и 50![]()
Pupinator написа:Имам питане - колко пари ви струва това прекарване и за колко време бяхте там? Аз ще отида скоро там и ме интересува.
Frida написа:Хем, че тази хижа скоро ще прилича на хотел
HepBeH_XaMcTep написа:...винаги ще си е мизерно та дрънка!
veskoz написа:HepBeH_XaMcTep написа:...винаги ще си е мизерно та дрънка!
Неизменна част от всяка хижа, но същевременно чара й. На Безбог вече по-голямата част си е направо хотел. Добре че част от чаровните мизерийки си останаха.... поне за сега.Не ща лукс, ни на морето, ни на планината - лукса е последна дупка... разбира се зависи кой за какво отишъл.
veskoz написа:стига да не ме добара нЕкое животно.
veskoz написа:Е дайте снимки де ееее....
Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 13 госта