valio33 написа:Браво, Веско, подчерта ми няколко думички.Айде сега се обоснови какво не им е наред?
Какво беше казал за грешките и бирите?

"Айде" няма да го броим.Думата е "хайде",но и аз понякога я пиша като теб.

valio33 написа:Браво, Веско, подчерта ми няколко думички.Айде сега се обоснови какво не им е наред?
Fanatico написа:Night_Falcon написа::offtopic: Мнението е пуснато на 21.02, което е неделя, и пише "Днес..."
@Фалконе, извинявай, но и на мен ми се вижда, че е на 20.02, което ще значи събота. А часът е 23:00, което пък значи, че при теб има шанс да е 00:00, което пък значи, че може би затова ти показва 21.02. От тук следва, че не си си върнал времето във форума с един час назад, понеже нали се сверяват часовниците в България според сезона.
Antares написа:Това го прочетох като "нашите норт шорТи"....
za6tovsenamen написа:Дайте нещо за spyware, че съм се омазал яко!
za6tovsenamen написа:Програмката се върти успешно от 20 минути насам. Лошото е, че намери само едно вирусче, което аз съм си го правил и не е било пускано никога. Иначе за ника мисля, че нещо от сорта на "стимоп фенче" ще бъде супер.
FREERIDE RIDER написа:Някой има ли информация за времето ,на 7 -ми Март ?
did написа:
Да! Гарантираме гемпература 32 градуса и северен вятър 3 метра в секунда!
BurNiNg_IcE написа:FREERIDE RIDER написа:Някой има ли информация за времето ,на 7 -ми Март ?did написа:Да! Гарантираме температура 32 градуса и северен вятър 3 метра в секунда!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
did написа:BurNiNg_IcE написа:FREERIDE RIDER написа:Някой има ли информация за времето ,на 7 -ми Март ?did написа:Да! Гарантираме температура 32 градуса и северен вятър 3 метра в секунда!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ни сЪ хилИ! Положението е ....![]()
![]()
X_NRG написа:Леле на Decline новият аватар какъв е долен.....
Бояне, Благо, я го вкарайте в правия път тоя!
PRobably написа:Т'ва остаря бе ! Са Коцето е на мода.![]()
borislav написа:Много ми хареса снимката с лайната
An Alien Hoopajupe написа:Ами неща от типа на пъмп-трак,NS-и,seesaw люлки,quarter и half pipe ,skinny-та както и средно голям foam pit И много други... Също така уреди за траял,скейт,блейд и тн.
PtD написа:http://pricepoint.com
Досега не съм имал нито един проблем с тях.
Пак ли отпусчица? Завиждам ти.Ozzie написа:вчера видях поне дузина форумни муцуни.....
X_NRG написа:Леле на Decline новият аватар какъв е долен.....
Бояне, Благо, я го вкарайте в правия път тоя!
X_NRG написа:borislav написа:Много ми хареса снимката с лайната
Ако имах малко повече рейтинг, щях да ти дам +.![]()
![]()
![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта