Ozzie написа:PtD написа:http://pricepoint.com
Досега не съм имал нито един проблем с тях.
ше споделиш ли (може и на ушенце), кога мислиш да се възползваш отново от услугите им?
Поне до средата на април не се очертава

Ozzie написа:PtD написа:http://pricepoint.com
Досега не съм имал нито един проблем с тях.
ше споделиш ли (може и на ушенце), кога мислиш да се възползваш отново от услугите им?
WestIce написа:Ако взема DHX-a получавам и година и половина гаранция.
YouAreDeaD написа:skrapi_koko написа:...
Еми постави се на мястото на продавача бе ? Няма ли да ги продадеш на тоя дето ти дава повече ? хЕХехехехе
Та да не съмАз имам оплакване,че всички във форума продавате на прекалено високи цени... мене ми идва по изгодно от пинкбайк да пазарувам.... Разбирам за разлика в цената от 200-300 лева обаче половината оферти са с 1000 отгоре (става въпрос за цели колела) Хем сме по-бедни и нямаме никви пари хем по-скъпо вървят работите
![]()
YouAreDeaD написа:Та да не съмАз имам оплакване,че всички във форума продавате на прекалено високи цени... мене ми идва по изгодно от пинкбайк да пазарувам.... Разбирам за разлика в цената от 200-300 лева обаче половината оферти са с 1000 отгоре (става въпрос за цели колела) Хем сме по-бедни и нямаме никви пари хем по-скъпо вървят работите
![]()
PtD написа:Ozzie написа:.....
Поне до средата на април не се очертава![]()
Alpina написа:... парашити ...
Antares написа:Аз направих една пробна игра - без компютри, просто да разцъкам тосс-а. Приятно изглежда.
Не, откраднал е паса на Sam Hill в abv-то. Отдавна се боря да му кракна акаунта в mail.bg ...joropc написа:
Сериозни E-mail-ли имат някой членове на форума.
К'ва е тая простотия, баси идиотщината, дето я има в тоя сураттефтер, наречен "фасебоок"
did написа:..Впрочем, "Нестле" ще осигури на участниците топли напитки и разни Лайънчета и други подобни. Даже и да вали, ще се опитаме да ви стоплим. Ако не стане с напитки и хапки, то поне ще осигурим адреналин.
dancho717 написа:аз така на 1 колело му скъсах вилката като махнах обтегача и веригата прекалено много я обтегнах,но ако имаш обтегач няма как да стане...
daf4ov написа:Пловдив comming soon...
DTD написа:daf4ov написа:Пловдив comming soon...
Аз мислех, че ние ще ходим натам.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 1 госта