veskoz написа:Полза няма. Производителите се чудят къде да си бъркат и измислят глупави технологии и машини струващи милиони за производството, от което няма полза.
ssickk написа: ...масления грамовете не ми пречат,пък и нали сега са модерни...
airborneone написа:Доста пъпо изказване. Сподели ти с какви въздушни амортисьори си се сблъсквал, моля.
veskoz написа:Имам Pearl и съм доволен.
outfaced написа:Pearl така ми се омаза и не можахме да го оправим. Подобни случаи са имали и други хора с Pearl.
bikerider написа:Темата е яко за боклука... така на ангро мога да докажа и двете тези - че пружинните са по-отзивчиви, демек по-добри, а въздушните - по-леки и по-трудно се издънват - демек по-добри. И какво разбираме от размишленията по темата? До къде ни води тази тема? До под кривата круша, нищо няма да се разбере, щото нищо не може да се разбере от сляпо сравняване на две технологии.
Единственото, което може да се каже по принцип в тая тема без да се дълбае в глупости, е че въздушните камери като пружинен елемент са прогресивни по природа, следователно не е добра идея да се комбинират с прогресивни окачвания. И толкоз.
CrZ написа:Аз карах половин сезон PEARL на RAM FR 08, не ми допадна особено, усещах че доста бързо при загряване отзад започваше шока да си мени характера, по един начин работеше първите 30 секунди, по друг останалото време.
daf4ov написа:CrZ написа:Аз карах половин сезон PEARL на RAM FR 08, не ми допадна особено, усещах че доста бързо при загряване отзад започваше шока да си мени характера, по един начин работеше първите 30 секунди, по друг останалото време.
За пореден път чувам такова мнение за перлата...
По едно време сериозно се бях замислил дали да не си купя перла,ама ден след се разубеждавам.
CrZ написа:Ако ше караш постоянно надолу по - добре недей. Не случайно дори и топ - карачите от световната купа слагат въздушни само в редки случай когато има много въртене по трасето. Не мисля, че за момента особено в спускането ползите от въздуха са повече от пружината.
dEcLiNe написа:CrZ написа:Ако ше караш постоянно надолу по - добре недей. Не случайно дори и топ - карачите от световната купа слагат въздушни само в редки случай когато има много въртене по трасето. Не мисля, че за момента особено в спускането ползите от въздуха са повече от пружината.
![]()
Sam Hill![]()
dEcLiNe написа:CrZ написа:Ако ше караш постоянно надолу по - добре недей. Не случайно дори и топ - карачите от световната купа слагат въздушни само в редки случай когато има много въртене по трасето. Не мисля, че за момента особено в спускането ползите от въздуха са повече от пружината.
![]()
Sam Hill![]()
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 9 госта