В този форум публикувайте теми от следните видове: 1) Връзки и коментари за видеоматериали (клипове, пълнометражни филми и т.н.), свързани с колоезденето. 2) Теми, в които основната идея е да се пускат снимки с някаква определена тематика. 3) Теми, в които хората показват новите си велосипеди и компоненти, получават поздравления за тях и т.н.
Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 500 / 700 / 5
....защо като анализирах заглавието ми идват просташки стихчета Ще си ги запазя само за мене си обаче...
Ай честито за 15ти път сигурно, мисля че най-сетне ще се кротнеш малко с тея колелета, и ще пренасочиш усилията към Right Wheel Drive А иначе количката на кулата ще си я чакам с нетърпение
Мерси на всички за пожеланията, заглавието е малко скандално, но реших да е нещо различно Цвета е нещото, което не ми харесанай-много, но пък се получи доста донре в крайна сметка. Днес имах честта да ми дойде колчето най-сетне и утре евентуално ще се тества по-обстойно. Вчера направих един кратък тест и мога да кажа само суперлативи за рамката. Чашките ми се разхлопаха малко, ама ги стегнах и сега не мърдат. Рамката е супер стабилна и игрива, само дето във Варна няма къде да се тества подобаващо. Живот и здраве другата седмица в Пловдив ще и е сефтето и бойното кръщене. Ето и снимки като вече завършено колело