Веднага мога да отгатна аз какво ще видя, предвид броя на "малките" които обърнах преди малко, но понеже това е офффтопик да се концентрираме върху същината. А тя е:
- Какво ще бъде времето утре, ще разберем утре! Никой да не се плаши предварително!
За час за тръгване предлагам около 9:30 на площада в Балша. Къде ще ходим и аз не знам, но тъкмо ще има време да го измислим. Иначе аз винаги мога да измисля нещо - колко му е - на принципа, че най-хубавото грозде е най-високото, обръщам се към най-големия баир и право нагоре, пък както дойде. Най-важното е да се сетиш, че трябва да се връщаш не-покъсно от 30 мин пред да се стъмни, за да имаш малко време да се попритесняваш на светло, че като дойде тъмното вече не е интересно.

Все пак апелирам към всички които ще се престрашат да дойдат утре, да не забравят, че е 28 февруари, че зимата може да ни изненада и да си носят дрехи, ръкавици, шапки, резервни чорапи, гуми, лепенки, запалки и други загряващи работи, хранъ, водъ, светлинка и пр. необходимости. Ама вие сте пекани и тия работи си ги знаете!