ХристоС. написа:Благодаря! за приятното каране на всички (:
Извинявам се! и заради непредвиденото забавяне, което причиних на манастира - мисля да си взема бележка и да не се повтаря (за която цел трябва малко по-често да чета темите за карания преди настъпването на weekend-a, a е в 10:10 да решавам как в 11:00 трябва да съм екипиран на другия край на София); azsa-bachinito - благодаря за вътрешната гума, следващия път трябва да измисля добър начин да ти се отблагодаря - казвай каква бира пиеш(:
Тези, които не дойдоха с мен и vld поизпуснаха много приятно катерене по шосе, бутане нагоре по 45° стръмен хлъзгав склон, след това каране по кална пътечка и полулед в полумрак, предизвикателно спускане по камениста пътечка, покрита с хлъзгав сняг по тъмно и скоростно слизане по шосе от Бистрица до София на фарове. btw - поздравявам vld за ентусиазма му - с неговата тежка рамка и почти толкова тежка раница той въртя наравно с мен и в края на краищата сме изминали общо над 60 km (при това offroad теренът съвсем не може да се нарече „лек“).
taurus13 написа:Ето и снимки - цък върху първа снимка, бутонче "Цял екран", клавиш F11 и след това с клавиши стрелки - за по-удобно разглеждане.
Antares написа:Клаймъра е Голф двойката на планинското колоездене.
sos написа: .......абе организациона работа![]()
ИНОПЛАНЕТЯНИН написа:ЧЕСТИТ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК БЪЛГАРИ !!!
DonDanito написа:добро утро,съмишленици:) аз не съм член на Групата,но следейки с голям интерес Вашите мероприятия,реших да се присъединя! (ако приемате нови де)
Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта