Поздрави

да толкова е, но като гледам в PinkBike има и с вилки по 160-150ммEccentricMOTION написа: допустимия ход на Скот-а не е ли 130мм?
Аз бих се оглеждал за : http://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?f=16&t=67476 или http://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?f=16&t=66611

drag_pepi написа:аз съм за skott voltage 3 карал съм и знам за какво става на вапрос
mylss написа:Като няма да си копувам нова рамка кои части да сменя.
Вилка: Rock Shox Tora 289
Спирачки: Avid Juicy 3 160mm
Курбели: Truvativ fiveD
Средно дв.:Truvativ Power Spline
Касета: Sram PG-950 11-32
Верига: Sram PC-951 + Power Link Gold
Заден дер.:Sram X.7 medium cage
Водач: Truvativ Boxguide
Главини: Formula
Шини: предна-Mavic XM 317, задна Mach1 Mad
Спици: DT Swiss Stainless
Чашки: VP А41АС
Лапа: Funn Rippa
Кормило: Truvativ Stylo SL 31.8
Колче: SDG I-Beam
Седалка: Scott Voltage
Педали: VP 565
Гуми: Maxxis High Roller 2.35
Команди: Sram X-5 trigger shifters 9-spd
EccentricMOTION написа:Не сменявай нищо, просто събери парички докато започне сезона и вземи хубава рамка. Рамка за 300лв няма да е мн по-различна от настоящата ти. Оглеждай се за някой NS или нещо ново като Pitbull.

mylss написа:Здравеите, реших, че искам мека рамка (незнам защо) и се чуда между Scott Fx-dh и Scott Nitrous.Може ли някой да ми каже какви впечатления от рамките и + и - на двете рамки.
P.S Висок съм 182-4 такече размера на Fx-dh неме притеснява

mylss написа:Хора много съжелявам, че ви губа времето.В момента съм изправен пред огромна дилема.Чуда се дали да си купа рамка Scott Fx-dh или Scott Nitrous, или пък да си купа вилка Rise the camp.Ако си купа вилката ще я карам на рамка Scott Voltage, но се чуда да ли да не сабера пари за хубава мека рамка или да си купа вилката и по натам да си купа хубава мека рамка.Моля помогнете ми с избора.Пак се извинявам, че ви занимавам с мойте глупости.
P.S Не е лесно дане знаеш какво искаш

Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 8 госта