IvAnCHo написа:BurNiNg_IcE яла ми го кажи другия път в лицето ,отворко .На първото спускане бях с пукната гума и пак те бих, ти не можеш да караш, този спорт не е за теб

@IvanCHo, знаеш ли изобщо кой бях АЗ?!?!?!?!?!

IvAnCHo написа:BurNiNg_IcE яла ми го кажи другия път в лицето ,отворко .На първото спускане бях с пукната гума и пак те бих, ти не можеш да караш, този спорт не е за теб
BurNiNg_IcE написа:IvAnCHo написа:BurNiNg_IcE яла ми го кажи другия път в лицето ,отворко .На първото спускане бях с пукната гума и пак те бих, ти не можеш да караш, този спорт не е за теб
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
IvAnCHo написа:На Сопот ще те видим ,нещо си много отворен яла си поговорим другия път
_SoRa_ написа:Нали за това са дошли, за да подкрепят децата си. Поне аз ако имах дете и то участваше в състезание, нямаше да ходя да запям по МОЛ-овете, а щях да викам и подкрепям детенцето си.
Надявам се всичко да е минало добре и без сериозни контузии
Doncho* написа:Да освен че за малко не си счупих няколко ребра![]()
и тук таме таза
няма нищо , другия път с ризница
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
BurNiNg_IcE написа:КАК ПОДЯВОЛИТЕ ИВАН, СТАНА ТАКА ИЗВЕДНЪЖ 2-РИ. Ако отбора на СПРИНТ не е на първо или второ място не можЕ!
IvAnCHo написа:нещо си много отворен
azsa-bachinito написа:Да не е наложено ембарго на снимките.
Pinkbike написа:... fork that is as sensitive as an emo teenager kid.
Gasolin написа:Абе криви спици, някой останал плакат нямате ли? Или ако някой може да цъкне една картинка с голяма резолюция да си разпечатам един за гаража и аз =Д
BurNiNg_IcE написа:КАК ПОДЯВОЛИТЕ ИВАН, СТАНА ТАКА ИЗВЕДНЪЖ 2-РИ. Ако отбора на СПРИНТ не е на първо или второ място не можЕ!
Admin написа:А да не мислиш, че е лесно дори да си разгледам 600-те снимки от днес? Даже още не съм ги свалил всичките.
Искам да успокоя всички мераклии за снимки - ще има. Както обикновено, моите най-хубави попадения ще са в галерията и в репортажа, но за разлика от друг път, с оглед на участниците и целите на самото състезание, ще дам линк и към zip файл с почти всички снимки, които съм направил (ще махна само най-лошите, все пак да не се излагам напълно), така че всеки ще може чрез този файл да си получи снимките, стига да съм го уцелил. Обаче имайте малко търпение, защото кадрите днес наистина са доста.
veno написа:Gasolin написа:Абе криви спици, някой останал плакат нямате ли? Или ако някой може да цъкне една картинка с голяма резолюция да си разпечатам един за гаража и аз =Д
Ако идваш на срещата в сряда в 1516 може и да се сдобиеш с плакат.
hitar_potar написа:също така не е задължително да бъде точно пловдив, има и други градове, разположени в планината. тъй като тук, в тази тема, пише доста голяма част от форума, щото темата е актуална, питам дали има логика в мисловната ми дейност. смятам, че градското спускане би било още по-интересно. мнения?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 16 госта