Искам да попитам понеже ние сме едно малко градче (Видин) с много малко фенове на колелото.Искам да ви попитам освен състезанието в град Белоградчик защо няма други такива, наистина сме малко градче но имаме местноста Божурица която наистина е много красива и мисля че ще се окаже предизвикателство за вас. Ако някой има желание да покараме или е от близкият край и може да доиде до Видин да се видим да пиинем по нещо и ако искате да направим едно такова мероприятие и в тази част на България. Аз съм готов да помогна с каквото мога включително да организирам Българиският Червен Кръст, да говоря в съвета за спонсори и местата на който може да провеждаме тези "състезания" да организирам хижата в която може да се преспи и да дам всякаква информация относно тези неща. Ако някои наистина има желание да помогне за тази кауза ще съм страшно благодарен. Нека направим още едно място за любителите на силните усещания. Ако имате въпроси предложения и някакви идеи може да ги споделите и обсъдим на ЛС. Благодаря много че отедлихте внимание да прочетете и тази тема .