МТВ град Видин

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

МТВ град Видин

Мнениеот flippy » Съб Мар 06, 2010 10:35 pm

Здравеите колеги!
Искам да попитам понеже ние сме едно малко градче (Видин) с много малко фенове на колелото.Искам да ви попитам освен състезанието в град Белоградчик защо няма други такива, наистина сме малко градче но имаме местноста Божурица която наистина е много красива и мисля че ще се окаже предизвикателство за вас. Ако някой има желание да покараме или е от близкият край и може да доиде до Видин да се видим да пиинем по нещо и ако искате да направим едно такова мероприятие и в тази част на България. Аз съм готов да помогна с каквото мога включително да организирам Българиският Червен Кръст, да говоря в съвета за спонсори и местата на който може да провеждаме тези "състезания" да организирам хижата в която може да се преспи и да дам всякаква информация относно тези неща. Ако някои наистина има желание да помогне за тази кауза ще съм страшно благодарен. Нека направим още едно място за любителите на силните усещания. Ако имате въпроси предложения и някакви идеи може да ги споделите и обсъдим на ЛС. Благодаря много че отедлихте внимание да прочетете и тази тема . :blush:
flippy

Рейтинг: 1196

Re: МТВ град Видин

Мнениеот kvelikov » Съб Мар 06, 2010 11:27 pm

Хелоу, Видин!

Едно време се занимавах с организации и мога да дам следния съвет:

- Хващаш местни поне 2-3 души и си разпределяте задачите
- Намирате спонсор (Община, БЧК, магазин за колелета, хотел...), подготвяте трасе, маркирате и правите снимки, обявявате дата за състезанието "Бабини видини кули", примерно, пускате карта и постове в този и подобни сайтове и чакате ентусиасти като мен да дойдат и да повъртят офроуд...:--)

Изказването ми е шеговито, но съвсем добронамерено и ви пожелавам успех!
Все трябва да се почне отнякъде, нали... :beer:
Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение
Аватар
kvelikov

Рейтинг: 1995

Мнениеот flippy » Нед Мар 07, 2010 12:08 am

Да разбирам сичко това но нали се сещаш че ще трябват много време и пари а мисля че това не е занимание за сам човек защото другите просто си джиткат ей така а и аз не го правя това само за мен а за много други хора в България. Все пак ще поразпитам ще потърся ще питам, но ако някой може да помогне с друго инфо моля да го направи. =] Thank's
flippy

Мнениеот kvelikov » Нед Мар 07, 2010 7:50 am

Нали не си представяш как идва някой от София, прави ви МТБ-състезание и се прибира обратно... :D
Трябва да гъдилнеш някой в Администрацията, че това е част от спортното и културно развитие на Общината...
Иначе става като във вица за тотото - ако не си пуснеш фиша, няма как да спечелиш...

:beer:
Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение
Аватар
kvelikov

Рейтинг: 1995

Мнениеот veskoz » Пон Мар 08, 2010 11:49 am

flippy написа:Да разбирам сичко това но нали се сещаш че ще трябват много време и пари...

Е то не може и душата в рая, и оная работа до края. :D
Щом "джиткаш" сам ми се струва по-лесно и разумно Мохамед да отиде при планината. Разбирам, че искаш някой да дойде и да го организира, но... :peace:
Организирайте се! Аз това го виждам като най-лесен вариант за постигане на каквото и да е. Пример - пичовете от Златица. Потърси по темата. ;)
Сервизът за моя велосипед! http://www.velo09.com
Аватар
veskoz

Рейтинг: 2000

Мнениеот jd » Пон Мар 08, 2010 1:32 pm

Здрасти flippy,

състезание, което ще се проведе горе-долу близко до теб ще има през есента - в гр. Чипровци.
Миналата година организирахме първото му издание, за което можеш да видиш тук - http://3chuki.adventura.bg

Ако решиш, че имаш времето и ресурсите, за организация на състезание в твоя град, пиши на ЛС, за да не занимаваме целия форум! ;)
:beer:
Изображение
Аватар
jd

Мнениеот hitar_potar » Пон Мар 08, 2010 1:40 pm

пффф, не занм защо, но отначало това велорали го прочетох като "Три чушки" и си викам - хехе, хумор. :rofl:
изглежда интересно това велорали. трябва да поразпитам насам натам дали не може отново да се организира XC състезание тук в русе. :dontknow:
Make it idiot-proof, and someone will make a better idiot.
Аватар
hitar_potar

Мнениеот flippy » Пон Мар 08, 2010 2:57 pm

Аз не съм казал, че някои трябва да доиде и да ми го организира, а просто искам някакъв съвет от каде да започна някой специфични особенности в организиранте на такъв вид мероприятия, какво се прави в такава ситуация...... а и + това всеки които попитам за дадената идея да помогне всеки казва аз незнам и немога..... еми подяволите никои не се е родил научен и кат гледам никои не иска да даде съвет (от Видин) .... а на вас мерси!!!

P.S. А на вас който дадохте поне някакъв съвет и имате път към Видин очакваите по бира от мен =]
flippy

Назад към Общ форум