DownHillara написа:Малко скокове няма да са много високи и дробчета
Аз ги ям с лук, за теб незнам......

DownHillara написа:Малко скокове няма да са много високи и дробчета
sprinta написа:Ако го земеш без дискова спирачка, не сажелявай, защото не се носят бобри слухове за нея.
Fanatico написа:sprinta написа:Ако го земеш без дискова спирачка, не сажелявай, защото не се носят бобри слухове за нея.
Бобри слух.![]()
![]()
![]()
SPA написа:ridemore написа:ОК , всички доволни... аз лично чакам дозата от Хамстера , там ще да има интересни кадри.
Не знаех, че Хамстеров е станал дилър. До къде води неволята...
Само да спомена, че видях още един дилър около трасето. Раздаваше разни лепенки на децата да ги зарибява. Много лошо ей...
_SoRa_ написа:Хихихи ...работно време за жените днес е до 14.00ч![]()
hitar_potar написа:абе не че нещо, ама хора, за къде сте тръгнали без инструменти? на едно лежерно ходене до връх чумерна, просто за кефа, тайфата бяхме взели ключ за средно за курбели Холоутек 2, ключ за верига, шестограни, 1 отвертка, щангички за гумите, помпа, лепенки, лепило, да не говорим за няколко резервни гуми.айде някои неща оставих в колата, но други взех с мен - и раницата ми съвсем не беше тежка, беше си перфектна... за 22км. катерене и после 10-11 спускане. а вие се оплаквате, че нямало 1 шестогранче там на трасето...
още повече, че е състезание. ся верно, че е хубаво да има техническа поддръжка на място, но винаги трябва да сте подготвени поне малко и сами да се справите.
hitar_potar написа:никой не казва да мъкнеш надолу 17 комплекта с ключове и 3 стойки за колелета. доколкото разбрах, трасето е било кратко, имало е доста придружаващ народ, та е можело въпросната чанта да се остави в някого или пък при някой от организаторите, ддз. а и честно казано, трябват ти предимно шестогранчета 4мм и 5мм - не мисля, че ти трябва цяла чанта за тях, можеш да си ги вземеш и в някое джобче, докато спускаш.
Ми не ги дръж в джобовете. Пухчо къде го дръжиш?TheAnimal написа:hitar_potar написа: писна ми да съм посинена заради предмети в джобовете
TheAnimal написа:Тулче в джоб не държа, писна ми да съм посинена заради предмети в джобовете
veskoz написа:...Турските специалитети не ми понасят.
_SoRa_ написа:Хихихи ...работно време за жените днес е до 14.00ч![]()
TheAnimal написа:...
Бингооооооооооооооо, въпросната чанта беше в голфа на Шпойлера, а той сномаше по трасето.
Сега кое е по-умесно, да потърся механика или да се влача по трасето да търся Сашко,ам? Тулче в джоб не държа, писна ми да съм посинена заради предмети в джобовете
Antares написа:15-ти в бронзовата лига на SC2 beta
Ozzie написа:_SoRa_ написа:Хихихи ...работно време за жените днес е до 14.00ч![]()
Ама ти си била и на работа ли днес?
'щото наш'те жени почиваха всички до една, с изключение на една девойка, която застъпи в дежурство, ама тя си е малко чалната
hitar_potar написа:бе ти много нежна се извъди бе.![]()
а тоя механик кво, търчи заедно с теб, та при нужда да не ти се налага да го търсиш ли? хайде сега, като си на зор и не можеш да намериш механик, е по-добре да потърсиш Сашко за ключовете и да изгубиш 10-20мин., отколкото някаква дреболия да те срине нейде по трасето или да ти гръмне нещо по двуколесното.
ааа да, не знам кой е Пухчо, ама не можеш ли да го оставиш в колата на Шпойлера за полвин ден, за да ти освободи пространство?или сърце не ти дава... ?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта