Сега прочетох за инструментите

did написа:Сега видях - всъщност желязното е пластмасово, но направено от алуминий.
TeDo_BaPHa написа:Аз пък чак от старта горе си чувах добре.
DTD написа:did, съжалявам, че пиша тук за това, но имам въпрос към теб. Каза ми, че фотографа в горната част на трасето (а и някои други) са наети от вас, също така, че снимките ще се качат на сайта на шампионата, та въпроса ми е кога приблизително ще стане това?![]()
TeDo_BaPHa написа:Колкото до инструментите.... смешно е човек, който кара да не си носи един шестогран....
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
did написа:Да, скоро ще започне записването за втория кръг.
За съжаление, при пропущане на един от трите кръга, шансовете ти за генерално челно класиране не са големи.
Blink92 написа:Челното класиране не ме интересува толкова колкото да отида, да си покарам с кеф, да се срещна с много други карачи и да се видя на какво ниво съм спрямо другите.
bdz43r написа:Мерихте ли времена на форлойферите?
bdz43r написа:Само да не беше станало така студено и да се стъмваше по-късно, но сигурно следващия път тези неща ще са решени (и другите също).
skullcollector написа:та за второто състезание по същото трасе ли ще е
CRAZY RIDER написа:Кога може да очакваме информация за следващият кръг ? Декларацията същата ли ще е ?
snejko написа:Браво! Много хубави кадри, обаче имам въпрос. Защо мен ме няма на нито една снимка в този албум : http://www.mtb-bg.com/index.php/photos? ... &catid=137 все пак и аз участвах редно е да ме има на поне една снимка. В 13 Drag the bomb .
outfaced написа:skullcollector написа:та за второто състезание по същото трасе ли ще е
казахме вече - не
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 10 госта