TheAnimal написа:hitar_potar написа:бе ти много нежна се извъди бе.![]()
а тоя механик кво, търчи заедно с теб, та при нужда да не ти се налага да го търсиш ли? хайде сега, като си на зор и не можеш да намериш механик, е по-добре да потърсиш Сашко за ключовете и да изгубиш 10-20мин., отколкото някаква дреболия да те срине нейде по трасето или да ти гръмне нещо по двуколесното.
ааа да, не знам кой е Пухчо, ама не можеш ли да го оставиш в колата на Шпойлера за полвин ден, за да ти освободи пространство?или сърце не ти дава... ?
Пич кво друсаш, некачествено е явно?
Механика беше пред мен, а Сашко незнайно къде. Мойте наркотици не са толкова силни явно като твойте и съм с разсъдака си, избирам по-лесният вариянт.
Пухчо е вибраторат ми и си го навирам междукраката, поради големият му размер не остава място за тулчето!
Daniel Panev написа:...
hitar_potar написа:колкото до пухчо - няма как да знам имената на играчките ти... като се замисля, и не искам!
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
Fanatico написа:Не става ли някой админ да оправи заглавието на тази тема ... Така е.
ico 1 написа::bigeyes: 280 лв сметка за ток![]()
Гледам - А, пак гледам, пак - А. В момента ми е увиснала долната челюст.
Fanatico написа:Не става ли някой админ да оправи заглавието на тази тема ... Така е.
veskoz написа:TheAnimal написа:някой ветеран от "shturkur"
То има само един бе.
Krismars написа:Във Варна отново не се учи, как да не обичаш снега
TheAnimal написа:ша спориме ли
Mi7aKa написа:Krismars написа:Във Варна отново не се учи, как да не обичаш снега
![]()
![]()
![]()
![]()
... А някои казват, че живота е справедлив...
![]()
sve7os написа:А искам да питам още какви ротори бихте ми препоръчали, Авид 180мм или 203мм? Колелото е Крос Т-рекс! Но ше ви помоля да не ми казвате колко съм се прецакал, че съм си купил такова колело!А и да допълня- вилката е зоом! Тя си беше на колелото..
hitar_potter написа:sve7os написа:А искам да питам още какви ротори бихте ми препоръчали, Авид 180мм или 203мм? Колелото е Крос Т-рекс! Но ше ви помоля да не ми казвате колко съм се прецакал, че съм си купил такова колело!А и да допълня- вилката е зоом! Тя си беше на колелото..
Много смешно..
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 20 госта