Нали се сещаш ,че има значение какви са и обувките ти!mil4o3 написа: Интересува ме кой педали най-добре държат като е леко влажна подметката

До около седмица мисля да се сдобия с тях и ще споделя информация от пръв погледliblibiq1 написа:Аз също се чудя кви свясни педали да си взема до около 100 лв ако може някой да даде информация за
проджиджито защото и аз съм се насочил към тях

hitar_potar написа:заинтригумахте ме с тая тиога, дето толкова припадате по нея. има ли я някъде из Българията за продан, че аз нещо не я намирам? гледам я в наличност само в CRC.
hobi написа:Трюватива захапват най-добре, защото са с най-тънки шипчета, обаче имай в предвид, че това захапване с тези тънки шипчета ти взима здравето на обувките за отрицателно време. Продиджито захапва добре, взехме на един приятел такива и са супер, хубавото е, че и цветово можеш да го докараш супер (позата си е поза, ама наистина може да стане много готино, моят приятел е с Биг Хит 3 от 2008, шарена разцветка с крокодилчетаи преобладаващо червено, сложихме му червени и заспа). Тиогата захапва хубаво, машинни лагери и на тази цена си е оферта, единственият минус според мен е(ако може да се нарече минус), че са само в черно, но това не е истински проблем, ако не те интересува цвета или ако ти трябва черен.
. И един въпрос към (hobi) като ги взимахте на вашия приятел Prodigy-то имаше ли цвят бял . Понеже в скрем байк пише ,че има бели ,но на снимката невиждам бели 

Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 9 госта