Follow me contest.Помощ.

В този форум публикувайте теми от следните видове:
1) Връзки и коментари за видеоматериали (клипове, пълнометражни филми и т.н.), свързани с колоезденето.
2) Теми, в които основната идея е да се пускат снимки с някаква определена тематика.
3) Теми, в които хората показват новите си велосипеди и компоненти, получават поздравления за тях и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 500 / 700 / 5

Follow me contest.Помощ.

Мнениеот azze » Вто Мар 09, 2010 7:50 pm

Днес се поизложих малко ( и пред хората и при снимането на снимката).Не се получи много добре.Утре ще пробвам нещо по-различно.Ако може едно рамо...така,по едно favourite-ване.Ще съм ви много благодарен :D Май крайния срок е 12-ти.Предполагам,че всички участници ще се активизират в последния момент,така че едва ли е късно.

http://www.pinkbike.com/photo/4696302/

П.П.Нищо чудно това да ми стане хоби.Много е яко като хората си мислят "Какъв по дяволите е тоя изрод?!".Мнооого подозрителни погледи получих. :D

Ако прецените,преместете темата в "Бла-бла". :beer:
"Най-голямото доказателство за съществуването на разумен живот във Вселената е,че досега никой не се е опитал да се свърже с нас."
Аватар
azze

Рейтинг: 1731

Re: Follow me contest.Помощ.

Мнениеот Ozzie » Вто Мар 09, 2010 7:52 pm

:rofl: :rofl: :rofl:
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот ignorance » Вто Мар 09, 2010 8:56 pm

:offtopic: всъщност какво е това "follow me " ??? някой да обясни :agree:

EDIT **
Here's the idea... Download the "Follow Me" logo, print it, trace it, draw it... whatever you want and take pictures of the logo in funny, unexpected places. Submit the photo to Pinkbike. Send it to your friends and get them to 'vote' for your photo by faving it on Pinkbike. The top 10 entries with the most faves will be entered into the final round, where the Anthill Crew will select the best 'Follow Me' logo placement photo. The winner will get a brand new 2010 Giant Faith 0 - the same ride Kurt Sorge's been using in his segment for "Follow Me". As an added bonus every photo submitted will also be entered to win weekly draw prizes courtesy of Shimano and PRO Components.

тъкмо го намерих .. идеята е добра ;) ( но честно мисля че победителят няма да е българин )
Последна промяна ignorance на Вто Мар 09, 2010 9:18 pm, променена общо 1 път
Аватар
ignorance

Рейтинг: 1139

Мнениеот skrapi_koko » Вто Мар 09, 2010 9:03 pm

Anthill's new film 'Follow Me' is all about having fun on your bike and so we wanted this contest to be fun too. We're pretty stoked on the idea - hopefully it will give you a chance to come up with some funny, crazy, unique ideas of your own. Looking forward to seeing the results.

Here's the idea... Download the "Follow Me" logo, print it, trace it, draw it... whatever you want and take pictures of the logo in funny, unexpected places. Submit the photo to Pinkbike. Send it to your friends and get them to 'vote' for your photo by faving it on Pinkbike. The top 10 entries with the most faves will be entered into the final round, where the Anthill Crew will select the best 'Follow Me' logo placement photo. The winner will get a brand new 2010 Giant Faith 0 - the same ride Kurt Sorge's been using in his segment for "Follow Me". As an added bonus every photo submitted will also be entered to win weekly draw prizes courtesy of Shimano and PRO Components.

Prizes

* February 15th: Shimano PD-MX30 Flat Pedal
* February 22nd: Shimano PDMX30 Flat Pedal
* March 1st: Shimano PDMX30 Flat Pedal
* March 8th: Thomas Vanderham PRO Star Series high-rise bar, 35mm Ahead stem and grips
* March 12th: Last day for contest entries
* March 15th: Atherton PRO Star Series high-rise bar, 35mm Ahead stem and grips
* March 15th: Grand prize finalists announced
* March 19th: Giant Faith 0 winner announced

How it works:

1. Download the Follow Me logo
2. Print, copy, draw, trace, build the logo anyway you want and put it somewhere... preferably somewhere funny, where lots of people will see it, in a way that's relevant to the film concept, hard to get to, unexpected, etc... (see judges criteria below)
3. Take a photo of your "Follow Me" logo placement
4. Upload as many different photos as you want to the Pinkbike Follow Me Gallery before March 12th, 2010
5. Try and get as many faves as possible

Ето това е,ето линк към темата > Follow Me
Аватар
skrapi_koko

Рейтинг: 1212

Мнениеот dEcLiNe » Вто Мар 09, 2010 9:07 pm

ignorance написа::offtopic: всъщност какво е това "follow me " ??? някой да обясни :agree:

Нов филм от The Collective(Anthill Films)
Това е конкурс за най-добра снимка.(всъщност целта е реклама на филма)Правилата може да прочетеш по-горе!
Аватар
dEcLiNe

Рейтинг: 1912

Мнениеот URNEST » Вто Мар 09, 2010 10:38 pm

Ти нормален ли си? :crazy:
Аватар
URNEST

Рейтинг: 2000

Мнениеот hitar_potar » Вто Мар 09, 2010 10:59 pm

ама follow me-то в ръката прилежно прибрано в джобченце. :rofl: :rofl: :rofl:
:bowdown: :bowdown: :bowdown:
Make it idiot-proof, and someone will make a better idiot.
Аватар
hitar_potar

Мнениеот did » Вто Мар 09, 2010 11:25 pm

Снимката е некадърна.

Даже не личи, къде е правена.

Сори, ама това е истината.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот mil4o3 » Сря Мар 10, 2010 12:04 am

Здравейте :wavey: . На мен ми прилича ,че е в метрото на метростанция люлин :rofl: . Извинявам се ако бъркам :bawling: .
капката пробива камъка не със сила, а с постоянство
Аватар
mil4o3

Рейтинг: 1033

Мнениеот azze » Сря Мар 10, 2010 7:00 pm

did написа:Снимката е некадърна.

Даже не личи, къде е правена.

Сори, ама това е истината.

Знам,прав си.Какво да се прави.Фотографът и фотоапаратът не стават,а мястото е твърде тясно,за да се хванат повече хора в кадър.Освен това нещата не протеоха по план.Идеята ми беше да се снимам поне пред,ако не в мотриса,като обясних на касиерката за какво става въпрос и,че няма да карам по перона,но не можело.

Милчо,позна.
"Най-голямото доказателство за съществуването на разумен живот във Вселената е,че досега никой не се е опитал да се свърже с нас."
Аватар
azze

Рейтинг: 1731

Мнениеот mil4o3 » Чет Мар 11, 2010 9:09 am

Здравейте. А за колегата (azze) бях останал с впечетлението ,че не е от София ,но ето научих нещо ново. :D
капката пробива камъка не със сила, а с постоянство
Аватар
mil4o3

Рейтинг: 1033

Мнениеот EccentricMOTION » Пет Мар 12, 2010 10:12 pm

Готино е, мен пЪк ме кефи! Имаш фав от мен.
Аватар
EccentricMOTION

Рейтинг: 1220

Назад към Радост за окото (видео и снимки)