Приятен ден

която и да избереш все ще ти харесалек DH колкото да си направя кефа
did написа:Сега видях - всъщност желязното е пластмасово, но направено от алуминий.
DoCD написа:Колко струват въпросните вилки нови? В интернет никъде не намирам актуални цени.
А и цокито, което ме интересува, е drop off IV, но и за него няма цена никъде. Или поне аз не намирам де, не че е голяма изненада.
hobi написа:Ние сме я взели от Биг Хит 1 2010 (веднага след разопаковането на колелото, демек нова). Но мисля, че ако се разтурсиш малко из нета, ще си намериш.
hobi написа:Има значение от коя година са, примерно Дроп оф 3 2006 е с 20mm. ос, но преди това ако не се лъжа не е. От Z1 Sport имам много добри впечатления (модел 2010), един приятел кара с такава в момента и наистина работи много добре, поема скокове, дропчета. Всичко и е добре, има си модулация, не би трябвало да имаш проблем с нея да ка караш ДХ (дакато не свърши хода, ако ще е лек/бавен ДХ 160мм. мисля, че ще са ти достатъчни). Да не забравяме, че вилката не прави карача, а само го улеснява![]()
![]()
shaady написа:hobi написа:Ние сме я взели от Биг Хит 1 2010 (веднага след разопаковането на колелото, демек нова). Но мисля, че ако се разтурсиш малко из нета, ще си намериш.
![]()
Z1 серията не се произвежда след 2007г. включително.
DTD написа:hobi написа:Има значение от коя година са, примерно Дроп оф 3 2006 е с 20mm. ос, но преди това ако не се лъжа не е. От Z1 Sport имам много добри впечатления (модел 2010), един приятел кара с такава в момента и наистина работи много добре, поема скокове, дропчета. Всичко и е добре, има си модулация, не би трябвало да имаш проблем с нея да ка караш ДХ (дакато не свърши хода, ако ще е лек/бавен ДХ 160мм. мисля, че ще са ти достатъчни). Да не забравяме, че вилката не прави карача, а само го улеснява![]()
![]()
Можеш ли да ми обясниш за модулацията при вилките?
hobi написа:Ако речникът ти е по-различен от моя, това е друг въпрос.
SeSSion написа::offtopic: Можеш ли да ми кажеш от каде мога да си взема Z.1 2010 .
the.trademark написа:А искам аз да попитам З1 като Дроп Оф-а ли е при високи скорости. В смисъл попива ли малките неравности или се вдървява?
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта