Antares написа:Оф, тъпанарите, на които съм дал да играят от акаунта ми се съдират да бият... качили са ни до първо място в бронзовата лига и сега едвам едвам докретах до 3:3...
Пффф... играта е меко казано лудница!
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
za6tovsenamen написа:тихо се сипе белия сняг,
кмета нервира целия град,
вятъра духа гаден студен,
само аз ли си мисля че кмета е олигуфрен .....
hitar_potar написа:za6tovsenamen написа:тихо се сипе белия сняг,
кмета нервира целия град,
вятъра духа гаден студен,
само аз ли си мисля че кмета е олигуфрен .....
по-добра рима се получава с "кретен" вместо с "олигуфрен".
Последното, до което се бях докопал, бяха кракнати карти, на които може да се пусне компютърен противник. Имаше някои доста трудни. След като получих кий-а - логично - спрях да се интересувам. В по-предишните страници на тази тема има дадени обяснение, честно казано ме мързи да ги ровя.Night_Falcon написа:Я да те питам, чух някакви слухове за кракване на мултиплейъра. Да знаеш нещо по въпроса?
BurNiNg_IcE написа:- за тоя който ми наби минус!
TheAnimal написа:BurNiNg_IcE написа:- за тоя който ми наби минус!
Ех, пак друг извади късмет. Жалко че не ти го набих аз
Antares написа:Последното, до което се бях докопал, бяха кракнати карти, на които може да се пусне компютърен противник. Имаше някои доста трудни. След като получих кий-а - логично - спрях да се интересувам. В по-предишните страници на тази тема има дадени обяснение, честно казано ме мързи да ги ровя.Night_Falcon написа:Я да те питам, чух някакви слухове за кракване на мултиплейъра. Да знаеш нещо по въпроса?
BurNiNg_IcE написа:TheAnimal написа:BurNiNg_IcE написа:- за тоя който ми наби минус!
Ех, пак друг извади късмет. Жалко че не ти го набих аз
![]()
![]()
Fanatico написа:Можете ли да ми кажете предимства на 20мм ос. Знам, че няма да се суче вилката толкова лесно, но допълнете.![]()
Antares написа: Форума не е явно отражение на това, какви са хората, не може и да бъде. Виртуалната комуникация винаги ще е осакатена като съдържание
Имаше пукнатина, но е заварена при Юлиян и от тогава не съм се оплаквал.
Няма пунатини, осуквания и т.н.
shaady написа:Имаше пукнатина, но е заварена при Юлиян и от тогава не съм се оплаквал.
Няма пунатини, осуквания и т.н.
![]()
bdz43r написа:А защо шока е на най-малкия ход?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта