Да не сте го разменили с онова малкото момченце ?

k0cTaHeB написа:Този малчо http://picasaweb.google.com/mariobg/201 ... 4142598130 така ми напълни душата, че думи нямамСладур.
CRAZY RIDER написа::offtopic:
Един съвет:
Другия път обърнете малко внимание на "bike control-a"![]()
![]()
Имаше хора който kараха със сцепени рамки....![]()
Да не говориме и колко хора караха с гуми за кал и по-специално WetScream....
CRAZY RIDER написа::offtopic:
Един съвет:
Другия път обърнете малко внимание на "bike control-a"![]()
![]()
Имаше хора който kараха със сцепени рамки....![]()
Да не говориме и колко хора караха с гуми за кал и по-специално WetScream....
daf4ov написа:Само съм недоволен от измервателните уреди,защото смятам че се правеха шашми със времената но както и да е нищо не може да се направи,ако всеки път ми даваха 1 стотинка за добавени секунди към времето знаете ли какво щях да имам в момента... 1 СТОТИНКА! Следващия път ще караме още повече.
aggressive_rider написа:@daf4ov важното е, че сте си прекарали добре. Историята е супера за мокета, доста ли ви изръсиха?
Quasar написа:@daf4ov случайно да беше пича със зеления Voltage...щото един ми обясняваше за тоя същия мокет и нищо чудно и ти да си
did написа:daf4ov написа:Само съм недоволен от измервателните уреди,защото смятам че се правеха шашми със времената но както и да е нищо не може да се направи,ако всеки път ми даваха 1 стотинка за добавени секунди към времето знаете ли какво щях да имам в момента... 1 СТОТИНКА! Следващия път ще караме още повече.
Умишлени шашми нямаше, но е възможно да е имало грешки, понеже времената на старта се диктуваха по GSM на човекът с компютъра на финала. Двамата Владовци проведоха интересен 4-часов разговор
Ако се получи добре това, което сме замислили, за втори кръг системата за времеизмерване ще е с напълно елиминиран човешки фактор.
daf4ov написа:Абе гледам изказвате се колко сте доволни,да взема и аз да споделя моя пътепис![]()
Пловдив...
Нашето пътуване започна от Шумен с влака за Варна,където трябваше да се срещнем с цялата варненска дружина и да продължим за Пловдив.Така и стана,събрахме се.Оставаха 20 мин преди да тръгне влака и решихме да товорим вече.Почнахме да се качваме,да разглабяме колела,да си товарим и остатъка от багажа.С много зор и разглабяне си качихме колелата,но докато ги подреждахме започнаха едни полицаи да се правят на интересни.Свалиха ни от влака почнаха да питат да крещят.Скапана работа.Както и да е оправихме с полицайте и газ на влака отново.ПЪтуването започна бавно и продължи от 11 до 5 сутринта.Не знам какво точно сме правили но пихме 30 годишно уйски и явно сме заспали...Някой хора сънуваха че стават първи но в реалноста станаха втори на състезанието.Поздравления за Младен Славчев!
И неусетно Пловдив дойде...и в сънищатата ни и в реалността...
Както много хора го наричат,градът да на тепетата.Винаги ми е харесвало да ходя там.Диалекта е супер също.
Този път причината да бъдем там беше едно състезание по спускане,наречено Mini DH.Състезанието се състоя на едно от тепетата.
...
Поздрави Давид
daf4ov написа:Дано се получи че 4 секунди към времето не са малко
daf4ov написа:Дано се получи че 4 секунди към времето не са малко
hitar_potar написа:daf4ov написа:Абе гледам изказвате се колко сте доволни,да взема и аз да споделя моя пътепис![]()
Пловдив...
Нашето пътуване започна от Шумен с влака за Варна,където трябваше да се срещнем с цялата варненска дружина и да продължим за Пловдив.Така и стана,събрахме се.Оставаха 20 мин преди да тръгне влака и решихме да товорим вече.Почнахме да се качваме,да разглабяме колела,да си товарим и остатъка от багажа.С много зор и разглабяне си качихме колелата,но докато ги подреждахме започнаха едни полицаи да се правят на интересни.Свалиха ни от влака почнаха да питат да крещят.Скапана работа.Както и да е оправихме с полицайте и газ на влака отново.ПЪтуването започна бавно и продължи от 11 до 5 сутринта.Не знам какво точно сме правили но пихме 30 годишно уйски и явно сме заспали...Някой хора сънуваха че стават първи но в реалноста станаха втори на състезанието.Поздравления за Младен Славчев!
И неусетно Пловдив дойде...и в сънищатата ни и в реалността...
Както много хора го наричат,градът да на тепетата.Винаги ми е харесвало да ходя там.Диалекта е супер също.
Този път причината да бъдем там беше едно състезание по спускане,наречено Mini DH.Състезанието се състоя на едно от тепетата.
...
Поздрави Давид
имам чувството, че това си го писал пак под въздействието на наргиле...
daf4ov написа:@outfaced Аз съм си останал с такова впечатление и толкова...следващия кръг ако успея да дойда пак ще говорим в края на състезанието...
neytchev написа:Здравейте, искам да попитам организаторите дали в следващите кръгове точките ще са както сега 200, 160 , 140...
neytchev написа:Също кога ще се разбере кое ще е трасето за втори кръг.
skullcollector написа:има грешка при класирането в категория "Ази" - Едуард Владков Звезданов го нямаше на второто пускане, а и времето му беше 1:24 или нещо подобно![]()
skullcollector написа:skullcollector написа:има грешка при класирането в категория "Ази" - Едуард Владков Звезданов го нямаше на второто пускане, а и времето му беше 1:24 или нещо подобно![]()
на виждам отговор
Quasar написа:Въпрос че не разбрах от много постове из темата: Трябва ли да си вадя нова декларация и пак да я заверявам или старата става, все пак на старата пишеше и трите дати....
did написа:Ако си подал декларация в 1 кръг, тя важи и за трите.
Ако си под 14 и трябва родител или отговорник да е на място и отговорникът е различен от този в първия кръг, ще трябва нова декларация, подписана точно от този, който присъства.
Моля всеки да си носи документ за самоличност на 2 кръг, понеже доста хора са давали фалшиви данни за датите си на раждане из фейсбук и на други места, което не е незаконно, но сега води до протести от конкурентите им, че регистрацията в мини-DH шампионата е некоректна.
Ако има такъв действителен случай, той ще стане ясен на 2 кръг и на тарикатите ще бъде отказано участие в шампионата.
dEcLiNe написа:Т.е. аз когато отида на 2ри кръг само ще си кажа името и ще ме пуснете така ли?(имам участие в първи кръг)
FREERIDE RIDER написа:А да си пазим ли състезателните номера ?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 7 госта