след като прочетох коментарите из линковете, постнати от THEZOGGO (

), не става ясно колко точно ще е обхвата на таласа. някои искат 140-160-180мм комбинация, други искат само 140-180мм, а трети искат 120-150-180мм. честно казано, аз съм от третите хорица.

само че на тая снимка вилката ми изглежда просто като един леко повдигнат фокс 36, няма я тая разлика, която виждаш между тотем и домейн/лирик или между марзо 55 и 66. споделям мнението на повечето хора по форумите, че еднокоронна вилка със 180мм ход трябва да е с различна дебелина на стеншъните - така ще си решат и проблема с името на новия модел.

срещат се и доста коментари относно това дали трябва да има QR на проходната ос или да е както при фокс 40 - аз давам глас за QR-а, иначе модела ще губи точки още от начало срещу тотем.
има още доста време предполагам, докато го обявят официално и почнат да го произвеждат. като доди това време, ще си изпеят всичко.

тучо чучо написа:...
те и 34мм тръби дават достатъчно устойчивост (травис), ама тотем е с 40мм.
забелязах разликата в ботушите, но все пак вилката изглежда доволно еднаква с 36. а и в такъв случай какво ще бъде името й? Steroid 36? 36 on steroids?

Make it idiot-proof, and someone will make a better idiot.