от Antediluvian » Съб Мар 27, 2010 2:52 am
В случай, че още не си решил :
Ако ще взимаш Кингпина, трябва да направиш следните малки процедури: /вилката си е предвидена да работи с въздух, не е добра идея да се маха. /
Трябва да сложиш малко масло във въздушния патрон, включително/или да смениш винтила + смяна на един гумен О-ринг с някакъв, който е с една идея по-голям външен диаметър. Всичко това можеш сам да си го направиш, о-рингове се продават във ВиК доколкото си спомням и струват стотинки. Относно работата на вилката - ако ще я караш, карай я по-добре сега като идва топлия сезон, че зимата спича много.
Не е изключено и да трябва малко да разшириш отворите за рибаунда ако не си доволен от скоростта на връщането
След всичко гореизброено, не би трябвало да изпуска въздух, и ако е така - вилката работи задоволително за парите си, но дойде ли зима се спича като доста други вилки на този принцип.
Междудругото, може и да ти хареса възможността да си я помпаш по всяко време така както ти харесва
/винтилът е обикновен/
Карал съм с Кингпин и това го споделям от личен опит, виж за дуро нищо не знам. Проблеми с течове НЕ съм имал.
"Never underestimate the power of stupid things in large numbers!"