С тая кошница ще ходя да си пазарувам разни дребни неща за вкъщи. Като тръгна на екскурзия за цял ден през уикенда или за събота срещу неделя с преспиване на хижа, ще махна кошницата и ще сложа
ето тези дисаги, ама едва ли ще ги купя скоро, не може всичко наведнъж, пусто...
Сега да видим дали ще ме огрее да събера 750 лв. за байка и още 100-ина лева за най-важните за мен неща: верига за заключване задължително, компютърче за към 40 лв., една хубава, голяма чантичка за под седлото и тя 40 лв...
Преди шест години си купих един твърдак за 300 лв. и полека лека се запалих по ХС, особено събота и неделя през лятото задължително се шматкам нанякъде. Миналата есен ми разбиха мазата и ми го отмъкнаха, горкото старо колело, с всичко по него - чантичка, стойка за компютър... Можех да му взема 100 лв. сега, ама нейсе... Веднъж съм се навил да дам 700 - 800 кинта за колело, искам да го оборудвам така, че после да не се налага да сменям.
Аз досега никога не съм си носил с мен помпа и репарационен комплект, обаче веднъж спуках гума и ми се наложи да ходя пеша почти 20 км, че и с колелото на рамо. Тогава се заканих да си купя помпа и реп. комплект, но добре че не избързах, че и без тях щях да остана