Целта на проучването ми, на този етап, е чисто опознавателна. В бъдеще може да се мисли за популяризиране на дестинацията, но до тогава има мноооого време.
jd написа:Иво, ако решиш да проучваш в района и търсиш още хора за каране, имай ме предвид
bdz43r написа:...
papi007 написа:Best wishes, papi007
IVO Jordanov написа:Наистина ли не знаете нищо за Копривщица? Никой ли не е карал там... Любо?
HepBeH_XaMcTep написа:И аз имам мерак да покарам в района!
tisho написа:Не съм карал и аз там, но с най-голямо удоволствие бих се загубил с приятна компания

taurus13 написа:Аз също бих покарал из района
затворен скален речен каньон, от който се излиза само надолу с рапели през серия от водопадчета с височина от 5 до 30м
IVO Jordanov написа:taurus13 написа:Аз също бих покарал из района
Супер! Много се радвам!
Колкото до:затворен скален речен каньон, от който се излиза само надолу с рапели през серия от водопадчета с височина от 5 до 30м
Звучи супер яко. Много, много ми се нрави идеята. Инвентара го имаме, желанието също, а вече и водач, така че няма какво да ни спре.
За кои мостове говориш? Аз само за мостовете при Клисура се сещам, поправи ме ако греша.
Та може да се съберем да покараме байкове, пък да видим дали ще се съберем мераклии и за един воден екшън.
taurus13 написа:Та може да се съберем да покараме байкове, пък да видим дали ще се съберем мераклии и за един воден екшън.
Потребители, разглеждащи този форум: Alexi и 45 госта