dollapchiev написа:Преходника не е подхящ за ротора! Накладките покриват много малка част от диска,и ще трябва да смениш или диска и да изравниш накладките или ако не е вазможно - нови
Ozzie написа:сигурен ли си, че ротора е 180 мм (всъщност 185мм, тъй като виждам, че е от AVID), защото друго наистина не може да бъде, при положение, че преходника и спирачката ти са от една фирма
Огледай пак хубаво ротора, може и снимки да направиш за доказателство, пък да видим.
Ozzie написа:сигурен ли си, че ротора е 180 мм (всъщност 185мм, тъй като виждам, че е от AVID), защото друго наистина не може да бъде, при положение, че преходника и спирачката ти са от една фирма
Огледай пак хубаво ротора, може и снимки да направиш за доказателство, пък да видим.
dopeman2 написа:Диска си е на магура и е 180мм, не 185мм . Поне така ми каза бившия собственик .
BurNiNg_IcE написа:Само на мен ли ми се струва, че диска е 160мм?
dopeman2 написа:Когато си купя новче този който имам сега е станал кръгъл .... утре ще си взема и ще пробвам
Ozzie написа:Бановски, вярно че така пише на сайта на "Магура", но пък виж и какво пише на самия адаптор - ISF-180 / ISR-160
Поне аз тези надписи ги тълкувам, че може да се ползва за предна спирачка със 180 мм. ротор и задна със 160 мм. ротор
Та чакам автора на темата да каже какво пише на ротора (а не какво му е казал предишния собственик) или поне да завърти преходника.
Не е толкова сложно, ама два дена вече си чешем клавиатурите за елементарна операция.BurNiNg_IcE написа:Само на мен ли ми се струва, че диска е 160мм?
не си само ти
ама явно автора на темата нещо е скаран с четенето
виж ми мненията по темата
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 23 госта